muj prvni tank ..
Re: muj prvni tank ..
Diky kluci, a samozrejme nerikam, ze je to dokoncene, jsem si vedom kde jeste svary chybi, pracuji po castech dle casu a taky na to musi mit clovek naladu, nemam to tak ze k tomu zasednu a nehnu se dokud neni vse OK, vzdyt to znate musi se taky chodit do prace atd
Neco malo dalsich svaru- hnacich kol, kupole a vrch korby...
Hele Ladiku aby si jim nezavařil v tom rozvášnění i poklopy.
Jinak dobrá práce jen ten spodní přední pancíř je hrůza ale za to nemůžeš ty ale Číňan.
Jinak dobrá práce jen ten spodní přední pancíř je hrůza ale za to nemůžeš ty ale Číňan.
Ja vim, ale na to si zatim netroufam celej ho fiknout a predelat, uhel sklonu atd...treba casem )) kdyz ja stejne porad koukam po necem 100%matel, to mas super ty, ty si vyrobis co se ti zamane ))1* smekam pred tebou
Pěkná práce,jde ti to skvěle.
děkuji všem za podporu a náměty
No vida, potom že to nepůjde. Velice pěkné, ale jak říká Paják, ten dolní přední pancíř by to chtělo předělat podle originálu a potom už to nebude mít chybu. Není to tak složitý a výsledek stojí za tu námahu. Potom je ještě jedno řešení - koupit celokovovou vanu v Němcích.
ano vana je řešení, ale...momentálně se mi nechce utrácet za vanu, a s mojí vanou jsem si dal dost práce a zatím funguje OK , někdy asi přijde k tomu ze ho fiknu ten předek , no a kdybych ho fiknul, tak ho určitě chci nahradit plechovým
To jsme na tom stejně. Jelikož na novou vanu nemám zbytečné finance, tak jsem tu čínskou fiknul. Výsledek je o dost lepší a prakticky zadarmo.
kremak432 píše: tak jsem tu čínskou fiknul. Výsledek je o dost lepší a prakticky zadarmo.