Ahoj Milane. Zapsán tam sice nejsem ale pokud se s někým svezu tak se uvidíme. Už se těším.Milan píše:Tak ještě někdo se hlásí ? Doufám že kolegové z východu přivezou lepší počasí.Zkontrolujte si prosím,zda jste v seznamu na první stránce tohoto vlákna a případně počet kusů - to z toho důvodu ,abych věděl co a kolik připravit.
CVRČOVICE 2016
Re: CVRČOVICE 2016
Plastikové modely + Rc bojová technika 2 s.v. a jiné
Tankista - TankistaRD@centrum.cz
https://tankistard.rajce.idnes.cz/
Tankista - TankistaRD@centrum.cz
https://tankistard.rajce.idnes.cz/
Pozrel som si na ČT 1 počasie a je to na sobotu 50/50.Lístky kúpené a v piatok vagónujem...solo
,,Z tohto klubu sa neodchádza, buď Ťa vyhodia,alebo ,,Tu,, zomrieš....,,
- Milan
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Cvrčovice,Brno-venkov
Předpověď počasí se hodinu od hodiny mění,tak nevím co si mám o tom myslet.Ale starost o počasí jsem přehrál na Radka (Rudyn) a veškéré stížnosti a dotazy ohledně počasí směřujte na něj.
- Rudyn
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: ROHATEC, okres Hodonín.
Milan píše:Předpověď počasí se hodinu od hodiny mění,tak nevím co si mám o tom myslet.Ale starost o počasí jsem přehrál na Radka (Rudyn) a veškéré stížnosti a dotazy ohledně počasí směřujte na něj.
Srandičky, srandičky !!! Co mám teď dělat ?????
R.R.R.
Sportuji rekreačně ... Vrhám stín, dívám se do dálky, skáču do řeči a lezu na nervy !
- Jarin
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
- Lokalita: Kobylisy Prag 8
No co by jsi dělal objednáš hezké počasí,dobrou náladu už si pak každý přiveze.......
Kingtiger Sd.kfz. 182
No to co dycky - každé rok to přeci rosnička z Rohatce zařídíRudyn píše:Milan píše:Předpověď počasí se hodinu od hodiny mění,tak nevím co si mám o tom myslet.Ale starost o počasí jsem přehrál na Radka (Rudyn) a veškéré stížnosti a dotazy ohledně počasí směřujte na něj.
R.R.R.
- Milan
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Cvrčovice,Brno-venkov
No Ondro aby ti to nebylo líto,tak bys mohl přebrat funkci tiskového mluvčího.Co ty na to ?
Pre zahraničných ešte tlmočníka... solo
,,Z tohto klubu sa neodchádza, buď Ťa vyhodia,alebo ,,Tu,, zomrieš....,,
- Rudyn
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: ROHATEC, okres Hodonín.
MÁM PŘIVÉZT KOŘALKU ??? BUDE TO NĚKDO PÍT ??? TU Z OSKERUŠÍ JSEM ALE JIŽ VYPIL !!!sakulajda píše:No to co dycky - každé rok to přeci rosnička z Rohatce zařídíRudyn píše:Milan píše:Předpověď počasí se hodinu od hodiny mění,tak nevím co si mám o tom myslet.Ale starost o počasí jsem přehrál na Radka (Rudyn) a veškéré stížnosti a dotazy ohledně počasí směřujte na něj.
R.R.R.
R.R.R.
Naposledy upravil(a) Rudyn dne 17 kvě 2016, 18:44, celkem upraveno 2 x.
Sportuji rekreačně ... Vrhám stín, dívám se do dálky, skáču do řeči a lezu na nervy !