Novinky 2016
Re: Novinky 2016
To téčko je moc pěkný, to asi neodolám. A ani se mi nechce věřit, že to je origo seriovej čínskej zvuk. Jestli jo, tak celkem dosti dobrý! A škoda, že Tamka na modernu komplet kašle
Naposledy upravil(a) Cipísek dne 12 kvě 2016, 22:34, celkem upraveno 1 x.
Kolik tak bude stát ta T-72?:-) Je pěknááá...hned bych do ni šel, ale říkám si že bych mě asi dodělat T-55:-D...
- Jarin
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
- Lokalita: Kobylisy Prag 8
Na asiatamu mají resinovou konverzi na toho jagdpanzera. Je to od Profiline. Sehnat spodek a vrchní díl nebude problém a určitě to nebude tak finančně náročný jako od Tamyia.
Mám těchto konverzí několik z toho dvě postavené a odlitky jsou v poho.
Mám těchto konverzí několik z toho dvě postavené a odlitky jsou v poho.
Kingtiger Sd.kfz. 182
je to opravdu novinka ? Ta Tamka JP IV ? mám dojem že jsem to už viděl....
(This is a pre production Heng Long T90. This video demonstrates the control system and sound sets on this tank.)pechy píše:Snad te uklidni ze zvuk v tecku je origo Tamiya z Tigra
U videa je i odkaz na to jak ho kuchnul, i jak píše dokonce HL řídicí jednotku (MFU vypadá jako standardní 2.4GHz H / L jednotka zvenčí. Podíval jsem se dovnitř plastového krytu, ale nejsou tam žádné další znaky na PCB. )
Možná Tamiya udělá i Jagdpanzer 1/16 display Kit ,a ten se pohybuje kolem 300Eček.
[█۞███████]▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
▄▅█████████▅▄▃▂
I███████████████████]
.◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤
▄▅█████████▅▄▃▂
I███████████████████]
.◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤
- Jarin
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
- Lokalita: Kobylisy Prag 8
Jak jsem psal mám ho koukni do sekce Pz Iv mám tam fotky. Je to resinová konverze posazená na HL spodek.LK88 píše:je to opravdu novinka ? Ta Tamka JP IV ? mám dojem že jsem to už viděl....
Mám tam ještě i druhou Pz Iv zwischenlosung...
Vše mají na www.asiatam.com
Kingtiger Sd.kfz. 182
Aha hmm To víš, jak jsem nezaslechl ten čínskej chrchel, tak jsem vcelku zaplesal.pechy píše:Snad te uklidni ze zvuk v tecku je origo Tamiya z Tigra
Naposledy upravil(a) Cipísek dne 13 kvě 2016, 17:12, celkem upraveno 1 x.
No však píšu, že kdyby to znělo takto tak by to byla paráda.