stavební materiál
Re: stavební materiál
Bohužel potřebuji čiré, tónované, Leo má před poklopem štít z neprůstřelného skla
Skús fóliu na mobil,display.Vysoký lesk. solo
,,Z tohto klubu sa neodchádza, buď Ťa vyhodia,alebo ,,Tu,, zomrieš....,,
Folie zelené, modré, červené mám hafo ale to je zase moc měkké a blbě se to zapasovává a lepí ale sláva, u vietnamce jsem objevil jeden tictac s lehce zelenou krabičkou.
Já používám okenní autofolie ,nalepím na blistr nebo lexan a pak vystřihnu jednoduše nůžkama potřebný kus , nalepím Epoxy 5 minutes a hotovo. Tím samým způsobem jde použít i ten průhledný barevný celofán co prodávají v papírnictví na balení dárku ,taky to jde zezadu natřít třeba Tamiya X-27 atd.
[█۞███████]▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
▄▅█████████▅▄▃▂
I███████████████████]
.◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤
▄▅█████████▅▄▃▂
I███████████████████]
.◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤
Posledně jsem to řešil že jsem koupil úhloměr do školy a z něho nařezal co bylo třeba ACE
Joooo a pravítka z tohodle taky byly!!!! Díky ACE, na to jsem úplně zapoměl. Ta měká folie se mi kroutí a jde přichytit poze za spodek ale vršek ani boky zkrátka nepřilepím, páč není kam nanést lepidlo jak je tenká. Ale třeba to dělám blbě!
Naposledy upravil(a) Cipísek dne 26 bře 2016, 21:43, celkem upraveno 4 x.
Zdravím ,
průhledné plastové desky lepitelné i lepidly na pl. modely vyrábí Tamiya (tloušt´ka 0,2 mm), nebo Evergreen (0.14mm) - k dostání např. v MPM.
Šetřílkové zúžitkují i starý exponovaný film , nebo rendgenové snímky.
K lepení lze použít krom jiného i bezvadné "nekouřivé " vteřinové lepidlo od Z- trade Broumov (UHU super glue , odour free) , používají se i přípravky od Humbrol (ClearFix) a světe div se fungují i takové věci jako průhledná barva na sklo (doporučují od firmy AMOS) , nebo přípravek na údržbu plovoucích podlah SIDOLUX
K tankům jsem přešel od modelové železnice TT (1 :120) a tam jsem tyhle materiály čas od času využil všechny
průhledné plastové desky lepitelné i lepidly na pl. modely vyrábí Tamiya (tloušt´ka 0,2 mm), nebo Evergreen (0.14mm) - k dostání např. v MPM.
Šetřílkové zúžitkují i starý exponovaný film , nebo rendgenové snímky.
K lepení lze použít krom jiného i bezvadné "nekouřivé " vteřinové lepidlo od Z- trade Broumov (UHU super glue , odour free) , používají se i přípravky od Humbrol (ClearFix) a světe div se fungují i takové věci jako průhledná barva na sklo (doporučují od firmy AMOS) , nebo přípravek na údržbu plovoucích podlah SIDOLUX
K tankům jsem přešel od modelové železnice TT (1 :120) a tam jsem tyhle materiály čas od času využil všechny
poprosim o radu akym lepidlom prilepit medeny drot o plast? spoj by mal by pevny
akym lepidlom zlepit dva medenne droty dokopy? spoj by mal byt pevny
dakujem
Na Drát s plastem použivám Plastic Welder lze koupit v auto kelly a nebo pokud jde drát zapustit do plastu tak dost drží i sekunďák a dva dráty k sobě ty je nejlepší letovat .Pepa
asi tak...
v ideálním případě zapustit do plastu jak píše kolega, potom i ten vteřiňák stačí..
prípadně nějaké dvousložkové na kov/plast
A s letováním dvou kusů taky souhlas, to je nejlepší "lepidlo"
v ideálním případě zapustit do plastu jak píše kolega, potom i ten vteřiňák stačí..
prípadně nějaké dvousložkové na kov/plast
A s letováním dvou kusů taky souhlas, to je nejlepší "lepidlo"