Panther A celokov
- zander
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
- Lokalita: Praha 5 Radotín
Re: Panther A celokov
Nádherná profesionální práce za pomoci toho pomalu nej co dá na netu v této velikosti ne tento tank koupit a velmi zkušených rukou.
Těším se i na ten Panther G v 1/6 co je také ve stavbě.
Michal
Těším se i na ten Panther G v 1/6 co je také ve stavbě.
Michal
"Rytířský v boji, bdělí v míru"
Díky za zpětnou vazbu. Bude následovat dokompletování podvozku a úprava napínacích kol. Mezitím nějaké ty šrouby a krytky.
Chtěl bych se dostat přes 10 kg. Tak uvidíme.
Ale ti to sipe
Tak na ten okamžik se těším a držím palce.wikinger píše: O víkendu by už Panther měl stát na vlastních.
Tak na vlastních tank ještě nestojí, ale blíží se to. Musím ještě obrousit torzní ramena, která jsem upravoval do modelovější podoby. To mně zdrželo.
Mezitím jsem instaloval napínací mechanizmus. Napínací kolo se bude sundávat předem, je tam šroubek M2,5, aniž by bylo nutno uvolňovat hřídel. Ta bude napevno. Stejné to bude u pojezdů.
Zvenku jsem ho upevnil šrouby jako u originálu, ale to nakonec stejně nebude vidět.
šestihranným šroubem se bude španovat
Mezitím jsem instaloval napínací mechanizmus. Napínací kolo se bude sundávat předem, je tam šroubek M2,5, aniž by bylo nutno uvolňovat hřídel. Ta bude napevno. Stejné to bude u pojezdů.
Zvenku jsem ho upevnil šrouby jako u originálu, ale to nakonec stejně nebude vidět.
šestihranným šroubem se bude španovat
Vyzerá to super . Aké je to ťažké? Aj keď to je z hliníka tak to musí byť kus.
Bude to mít cca 10kg.
Pěkně pokračuješ, bude to