Stavba rc tanku - Panzerkampfwagen II 1/10
Re: Stavba rc tanku - Panzerkampfwagen II 1/10
zalezi take na elektronice treba elmod umi kanaly usetrit tim ze mas strelbu kulometu a dela na jednom kanalu atp.
prvne sem mel hitec optic6, ale ten prestal stacit hooodne brzo a mam ho jen na letadla
pak sem koupil turnigy 9x - tech osm,kanalu uz jde, ikdyz na spoustu funkci musim pouzit animatory
proto ted zvazuji nakup nove soupravy, ktera zvladne vice kanalu
ale treba na jeep mi staci kanalu 5
je to pravdu hodne individualni
prvne sem mel hitec optic6, ale ten prestal stacit hooodne brzo a mam ho jen na letadla
pak sem koupil turnigy 9x - tech osm,kanalu uz jde, ikdyz na spoustu funkci musim pouzit animatory
proto ted zvazuji nakup nove soupravy, ktera zvladne vice kanalu
ale treba na jeep mi staci kanalu 5
je to pravdu hodne individualni
V sz jsem Ti poslal odkaz na foto vnitřního uspořádání a nějaký pokec k tomu.
Dík moc .
Mimochodem, jak je to tedy s tím otáčením pásů, protože na to jsem úplně zapomněl. Takže Panzer II neuměl protichůdný běh pásů (otáčení na místě tak, aby se jeden pás točil dopředu a druhý dozadu tzv. pivot (neutral turn)).
Mimochodem, jak je to tedy s tím otáčením pásů, protože na to jsem úplně zapomněl. Takže Panzer II neuměl protichůdný běh pásů (otáčení na místě tak, aby se jeden pás točil dopředu a druhý dozadu tzv. pivot (neutral turn)).
Myslím že toto uměl pouze Panther, Tiger 1 a Tiger 2.
Zdravím všechny (po dlouhé době),
stavím, stavím, ale času je málo a není to úplně jednoduché . Ale jednou to snad postavím. Prosím tedy o nemazání tohoto tématu. Jsem si vědom, že jsem ho zde založil a určitě jsem dám pak výsledek. Všem přeji mnoho modelářských úspěchů .
Zdraví Fanda.
stavím, stavím, ale času je málo a není to úplně jednoduché . Ale jednou to snad postavím. Prosím tedy o nemazání tohoto tématu. Jsem si vědom, že jsem ho zde založil a určitě jsem dám pak výsledek. Všem přeji mnoho modelářských úspěchů .
Zdraví Fanda.
Zdravím všechny,
mohl by mi někdo poradit, jak uchytit přední hnací ozubené kolo na hřídel (ne červíkem)?
mohl by mi někdo poradit, jak uchytit přední hnací ozubené kolo na hřídel (ne červíkem)?
Vyšťouchat drážku a dát tam pero. V tomto měřítku už se to vyplatí. Jinak velmi dobrým zdrojem inspirace je: http://www.telistank.com/forum/, který se zabývá právě vetšími stroji.
No jo, ale jak zabránit posuvu ozubeného kola na hřídeli do stran?
Udělat hřídel s osazením k vnitřní straně hnacího kola, kolo na něj dorazit, v ose hřídele závit a šroubem kolo zajistit. To celé zakrýt poklicí. Krouťák Ti přenese pero, nebo jsou různá svěrná pouzdra, která se stáhnou a roztáhnou. Jen jestli jsou takhle malá.
https://www.google.cz/search?q=sv%C4%9B ... 42&bih=842
https://www.google.cz/search?q=sv%C4%9B ... 42&bih=842
Díky, zkusím