Pomoc se zapojením IBU 2 Pro
Re: Pomoc se zapojením IBU 2 Pro
jak jsem ti psal,nemám IBU ale me toto dělala jednotka Clark, jsou vysílače MOD A a MOD B , přehodil jsem funkce pravá a levá strany a vše OK, měl jsem to v mauálu u vysílačky a pro jistotu jsem to našel i na Youtube ...
To je právě ten problém najít co je špatně. Teď nevím co myslíš mód 1 a 2 avšak u TGY 9x lze chod pák přepojit v nabídce elektronicky a to hned 4 mi způsoby jen si zvolíš co ti vyhovuje. Bylo mi poraděno jestli není nutné nastavovat na vysílači mixi. Jenže se nikdo kdo má TURNIGY a IBU neozval. Tak nevím.
Tankům Zdar!!
nemám ani turnigy ani ibu , já jsem udělal reset vysílačky -mixy, trimy, revrsy -vše vynuloval, jak jsem ted mrknul na net i turnigy se dělá MOD 1 a MOD 2, u mě bylo toto problém s vysílačkou Hitec optic...přehodil ty mody, dělal jsem to uvnitř vysílačky přehozením perka a tím se obrátily funkce pák
najed si na youtube a napiš ... Turnigy 9x Mode 2 , je tam hezký natočen postup, já už ti k tomu více neporadím
mody bych neresil a chybu hledal jinde, ani novy fw do vysilace by nemel byt nutny.
Tak tak podle toho youtubíčka jsem to taky dělal ACE
Ja jen konstatuji, ze jsem mel prakticky stejny problem, a mody mi to vytesily, tot vse, jen jsem chtel prispet popr.podelit se o zkusenost
A já jsem vděčen za každý příspěvek. Já se z toho pořád učím. A pokud se přiučí i jiní tak proč ne.
Může být špatný přijímač? Někdy při párování to vypadalo, že tam jedou úplně všechny kanály, ale najednou.
Může být špatný přijímač? Někdy při párování to vypadalo, že tam jedou úplně všechny kanály, ale najednou.
Tankům Zdar!!
- prijimac a vysilac je OK
- na modu nezalezi, jen je potreba spravne propojit kanaly
- jak první, tak druhá jednotka IBU2 PRO je plně funkční
- problem s prenosem signalu mezi prijimacem a IBU. Z 6ti propojovacich kabliku byly 3 vadne. Nejakou dobu sem se s tim trapil, nez sem na to prisel
- po oprave/vymene kabliku vse funguje jak ma
- pro spravny chod pasu sem prohodil polaritu na motorech + revers na kanalu vysilace
- stejne tak revers na vez, aby bylo startovani v pravo dole viz manual
a to je asi tak vse - modelareni zdar
- na modu nezalezi, jen je potreba spravne propojit kanaly
- jak první, tak druhá jednotka IBU2 PRO je plně funkční
- problem s prenosem signalu mezi prijimacem a IBU. Z 6ti propojovacich kabliku byly 3 vadne. Nejakou dobu sem se s tim trapil, nez sem na to prisel
- po oprave/vymene kabliku vse funguje jak ma
- pro spravny chod pasu sem prohodil polaritu na motorech + revers na kanalu vysilace
- stejne tak revers na vez, aby bylo startovani v pravo dole viz manual
a to je asi tak vse - modelareni zdar