Zdravím všechny. Určitě některým při přestavbách zůstala nadbytečná jednotka RX-18.
Mám zájem ji koupit dávám dohromady tanky pro syna, ty tanky které nebudu přestavovat. (Jinak jsem pokus omyl zjistil, že RX-18 nezvládne baterku Li-Po 7,4v 6000mAh.) Proto sháním novou jednotku.
Cenu nabídněte, určitě se domluvíme.
Koupím RX-18
Koupím RX-18
Tankům Zdar!!
Re: Koupím RX-18
Chybu bych hledal jinde, lipol 7,4V s RX18 používá kde kdo, pravda, pravděpodobně méně Céček s kapacitou kolem 2200mAh, ale i přesto.Kolis72 píše:Zdravím všechny. Určitě některým při přestavbách zůstala nadbytečná jednotka RX-18.
Mám zájem ji koupit dávám dohromady tanky pro syna, ty tanky které nebudu přestavovat. (Jinak jsem pokus omyl zjistil, že RX-18 nezvládne baterku Li-Po 7,4v 6000mAh.) Proto sháním novou jednotku.
Cenu nabídněte, určitě se domluvíme.
Jednu jednotku sem doma našel, ale je taky kaput
Zdravím.
Tak nevím. Zakouřilo se od "regulatorů" motorů a konec. RX-18 jede bez motorů. A u všech a že jsem spálil celkem 3, ten stejný problém, připojil HL baterii a bez problémů. Připojil Li-Po a okamžitě čoudík.
Teď jsem pořídil do Tigra I.B.U. Pro a bojím se připojit baterii aby to taky neshořelo nemáte někdo zkušenosti.
Tak nevím. Zakouřilo se od "regulatorů" motorů a konec. RX-18 jede bez motorů. A u všech a že jsem spálil celkem 3, ten stejný problém, připojil HL baterii a bez problémů. Připojil Li-Po a okamžitě čoudík.
Teď jsem pořídil do Tigra I.B.U. Pro a bojím se připojit baterii aby to taky neshořelo nemáte někdo zkušenosti.
Tankům Zdar!!
Mám na dvouch IBU odzkoušeno i 11.1V tříčlánek a bez problému a jak psal Kulda tak i na číně odzkoušeno dvoučlánek a taky bez problému.
Nemôže to byť od motorov-mechanická záležitosť.Ťažký chod na prevodovku-y.Vysoké trenie pri rozbiehaní. 3x zadymiť na RX to je drahý dym.modul. solo
,,Z tohto klubu sa neodchádza, buď Ťa vyhodia,alebo ,,Tu,, zomrieš....,,