Hanacké Tiger II Porsche turret
Hanacké Tiger II Porsche turret
Drazí kolegové tak po dnešním aukčnení se mohu i já pustit do stavby svého 1 plnohodnotného tanku . Celou dobu aukce jsem přemýšlel jaký tank udělat pokud má nabídka vyjde no a nakonec jsem dospěl k názoru že pořádný a bojující na našem území . Proto prosím pokud někdo má podklady na tank z Hané budu jen rád několik tygru mělo prý namířeno na potlačení Přerovského povstání jenže už to nestihly a pokračovaly dále na západ . Vzhledem ktomu že je málo času a chci stihnout akci pro dítě budu se jen věnovat povrchové úpravě a potom ostatnímu.
cena za tank myslím dobrá http://aukro.cz/rc-tank-1-16-german-kin ... etargeting
ilustrativní foto
cena za tank myslím dobrá http://aukro.cz/rc-tank-1-16-german-kin ... etargeting
ilustrativní foto
Naposledy upravil(a) Mira74 dne 07 úno 2016, 14:55, celkem upraveno 1 x.
Re: Hanacké Tiger II Porsche turret
Jelikož co jsem ušetřil na ceně tanku použiji na tuning tak třeba po kamufláži přijde ihned na řadu pohon a to konkrétně tento http://www.beami-trade.eu/military-rcmo ... 6-d414.htm a pak velká řada dalších věci jako kola , pásy , drobnosti na korbu atd , atd . Budu rád za každou vaši radu a postřeh kterým mne přivedete na správnou stezku.
- Jarin
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
- Lokalita: Kobylisy Prag 8
Gratulace k pěknému stroji.. Sám jsem ho stavěl s touto věží tak když budeš chtít inspiraci kouki do sekce Kingtiger vlákno Kingtiger porsche třeba ti něco bude jako inspirace.
Jinak držím palce do stavby
Jinak držím palce do stavby
Kingtiger Sd.kfz. 182
Vlákno http://www.mujtank.tym.cz/viewtopic.php ... 5&start=60 jsem zběžně proletěl a bojím se že tak dobrý nebudu . Ale jako inspirace skvělé na můj vkus ale tam je úplná absence krytů pasů a kol. Což se mi moc nelíbí aspoň nějaký by tam mohl zůstat. Ani za války se ochrana bez důvodu neodstraňovala spíše naopak se hledali možnosti jak jí posílit třeba Rusové na t 34 a jinou techniku přivařovali rámy postelí proti kumulativním střelám. To jen tak na okraj. Děkuju ti za podporu a rád se obrátím pro radu .
Musím říci kolego, že jsi mi dneska vážně zkazil den, ten druhý přihazující v pořadí jsem byl já a dost jsem toho Tigra chtěl.
Omlouvám se nevěděl jsem že přihazuji proti kolegovy z fora ale tank se líbí i mě a ta cena také lákala. No přihodil jsem již v neděli kdy jsem model objevil tak snad to bylo fér a dle pravidel a schopností aukřitelů.
Naposledy upravil(a) Mira74 dne 07 úno 2016, 17:41, celkem upraveno 1 x.
Pánové nemá někdo lepší foto Lanžhotského Tigra II ten by se mi moc zamlouval
Naposledy upravil(a) Mira74 dne 09 úno 2016, 18:22, celkem upraveno 1 x.
Myslel jsem že máš kolego Porsche a na obrázku je Henschel nebo jsem něco přehlédl.
- zander
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
- Lokalita: Praha 5 Radotín
..tak tak , taky jsem to chtěl poznamenat...ale Pavle byl jsi první..pajak7 píše:Myslel jsem že máš kolego Porsche a na obrázku je Henschel nebo jsem něco přehlédl.
Michal
"Rytířský v boji, bdělí v míru"
[quot
pajak7 píše:
Myslel jsem že máš kolego Porsche a na obrázku je Henschel nebo jsem něco přehlédl.
..tak tak , taky jsem to chtěl poznamenat...ale Pavle byl jsi první..
Michale][/quote]
OOU tak to se moc omlouvám. Takový machr pařez tanky nejsem a nechtěl jsem šířit dezinformaci. Požádám tedy o pomoc při hledání podkladů pra Moravský nebo Český
Tygr II Porsche turret.
Děkuji Mira
pajak7 píše:
..tak tak , taky jsem to chtěl poznamenat...ale Pavle byl jsi první..
Michale][/quote]
OOU tak to se moc omlouvám. Takový machr pařez tanky nejsem a nechtěl jsem šířit dezinformaci. Požádám tedy o pomoc při hledání podkladů pra Moravský nebo Český
Tygr II Porsche turret.
Děkuji Mira
Naposledy upravil(a) Mira74 dne 09 úno 2016, 20:53, celkem upraveno 1 x.