PRODÍTĚ 3.-6.3. 2016
PRODÍTĚ 3.-6.3. 2016
Je to tu zas, takže všichni víte co máte dělat
Kulda
------------------
http://www.bvv.cz/prodite/
------------------
Kulda
GMC
Baca
Balcin
Vojtiš
Polda
Ivan
PetrNC
Vaněčkovi
Doležalovi
Sylva
Rudyn
Petr
scoutT34
Pavel a tom
cca 30+
Kulda
------------------
http://www.bvv.cz/prodite/
------------------
Kulda
GMC
Baca
Balcin
Vojtiš
Polda
Ivan
PetrNC
Vaněčkovi
Doležalovi
Sylva
Rudyn
Petr
scoutT34
Pavel a tom
cca 30+
Naposledy upravil(a) sakulajda dne 11 úno 2016, 06:54, celkem upraveno 7 x.
Re: PRODÍTĚ 3.-6.3. 2016
Ahoj Kuldo.
Pokud se nic nepokazí, asi bych letos přijel, doplním si e-mail do profilu. Myslíš, že SU 152 by již mohla být v té době osazena? Hned bych si ji tam převzal.
Pokud se nic nepokazí, asi bych letos přijel, doplním si e-mail do profilu. Myslíš, že SU 152 by již mohla být v té době osazena? Hned bych si ji tam převzal.
Kuldo ještě mladýho a budou letos koleje a budem vagónovat
S mladym pocitam, jen to zde nepisi.polda píše:Kuldo ještě mladýho a budou letos koleje a budem vagónovat
Letos bychom meli mit o dost vetsi samostatny plac (mimo kamionaky). Budeme vymyslet hlinu, diorama atd? Ja sam to nedam muselo by se nas domluvit vice.
Kulda
Ps:nechtels jeste nejake konektory?
Petr psal ze ano. A vzhledem k nasemu placu a Petrove kolejorozloze by to mohlo byt velkypolda píše:budou letos koleje a budem vagónovat
Pro kolejiště samotné už není hlína nijak potřeba, takže pokud bude, může všechna zůstat pro tanky. Na základě zkušeností už máme nájezdové rampy "suché", což jsme v loni ještě neměli. K dispozici budou dvě lokomotivy, jeden krátký a tři dlouhé plošinové vagóny. Pokud bude z nástřiku hotový kanón ( je schopen samostatného pojezdu ), tak ho také vezmu plus vagón pro munici. Jen nevím, jak to všechno poberu .... :D:D
Podle místa můžeme postavit kolejiště se dvěmi nebo třemi výhybkami. Potřeboval bych prosím dobrovolníka na řízení lokomotiv a ovládání výhybek na plný úvazek nebo alespoň na střídání obsluhy.
Podle místa můžeme postavit kolejiště se dvěmi nebo třemi výhybkami. Potřeboval bych prosím dobrovolníka na řízení lokomotiv a ovládání výhybek na plný úvazek nebo alespoň na střídání obsluhy.
- Milan
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Cvrčovice,Brno-venkov
Tak co ? Jak ? Chci fotky ....hned .... teď .... a povídejte,přehánějte.
je teprve unor , nebo neMilan píše:Tak co ? Jak ? Chci fotky ....hned .... teď .... a povídejte,přehánějte.
- Milan
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Cvrčovice,Brno-venkov
No to jsem ale čtverák.Já myslel ...... tak už raději nemyslím.
Tak premesle, a zvaz svoji ucastMilan píše:No to jsem ale čtverák.Já myslel ...... tak už raději nemyslím.