Můj Tiger 1 č. 411 Lah
- honza kadrmas
- PzKpfw V - Panther
- 14
- Lokalita: Borohrádek Královehradecký Kraj
Re: Můj Tiger 1 č. 411 Lah
Ahoj no ještě to bude chtít trochu snížit taky se mi to zdá ještě vysoký i když ještě to trochu ztěžkne tak uvidíme Jinak dorazy tam nejsou ale co sem koukal na vaně co se dá koupit tak tam jsem je taky neviděl Uvidím jak se to bude chovat až se to rozjede jak se to bude chovat Snad to bude dobrý.
Naposledy upravil(a) honza kadrmas dne 20 led 2016, 08:34, celkem upraveno 1 x.
Váš Šaryk
Jene je to pěkné, velmi pěkné.
A inspirující, asi to taky okopíruju.
A inspirující, asi to taky okopíruju.
Ano origo vana to tak nemá ale má tvrdší drát a tudíš nepotřebuje aby byl tak přednapnutý a ramena má asi v 30° poloze v klidu.
Hanz já si tím prošel už u 4 modelů vím o čem mluvím ale jak myslíš vyzkoušej a dej vědět.
Hanz já si tím prošel už u 4 modelů vím o čem mluvím ale jak myslíš vyzkoušej a dej vědět.
- honza kadrmas
- PzKpfw V - Panther
- 14
Aha nojo vlastně... Tak to budu muset překopat Ach jo a mě bylo divný proč na jagpantheru to máš a na tigerovi ne a ono to byly starý fotky... Jinak díky za radu panepajak7 píše:Ano origo vana to tak nemá ale má tvrdší drát a tudíš nepotřebuje aby byl tak přednapnutý a ramena má asi v 30° poloze v klidu.
Váš Šaryk
- honza kadrmas
- PzKpfw V - Panther
- 14
Ahoj tak jsem po dlouhé odmlce trochu poskočil, musím se přiznat že Pavlův postřeh k dorazům mě trochu vyděsil s vidinou že to celé budu muset rozebrat a předělat... Tak jsem přemýšlel a zkoušel pár prototypů různě je upravoval aby byla skloubena jednoduchost, minimální úpravy podvozku jako takového a samozřejmě abych nad výrobou nestrávil zbytek roku Můj výplod jsem samozřejmě vyfotil aby jste z toho také něco měli. A ještě aby jste neříkali že jsem takovou dobu strávil přemýšlením nad takovou blbostí Tak jsem ještě napasoval převodovky No a dost psaní a zde nějaké ty fotky
PS. pro všímavé, ano udělal jsem zatím jen čtyři
PS. pro všímavé, ano udělal jsem zatím jen čtyři
Naposledy upravil(a) honza kadrmas dne 01 bře 2016, 23:32, celkem upraveno 1 x.
Váš Šaryk
nádhera, krása...tiše závidím , stejně jako pajákovi, jste šikulové a ve vašich modelech bych byl klidně tankistou
jednoduché a funkční řešení, tak jak to má být...
Dobré to je ACE
- honza kadrmas
- PzKpfw V - Panther
- 14
Ahoj tankáni tak po dlouhé pauze jsem pokročil na svém miláčkovi a předem prozradím že to nezůstane jen u předělání podvozku ale pustil jsem se i do korby. Věž také podstoupí taky nějaké úpravy spíš takové detaily, doufám že nějaká další pauza už nebude a už to konečně dodělám aby mohl příští rok opět jezdit
Váš Šaryk