Vorošilovec
Re: Vorošilovec
Suhlasim s chalanmi,vyzera super
není co dodat, parádní a neokoukaný kousek
K tomu není co dodat, vypadá to moc realisticky, no prostě super .
Zdravím ,
moc krásná práce . Přiznám se ,že ještě víc než nádherná patina mě dostala šitá plachta a koženková sedadla.
Přeji hodně úspěchů a radosti s tak krásným modelem
moc krásná práce . Přiznám se ,že ještě víc než nádherná patina mě dostala šitá plachta a koženková sedadla.
Přeji hodně úspěchů a radosti s tak krásným modelem
Supeeeer ACE
Ahoj Vašku, jako příznivec ruských traktorů Tvé dílo velice hodnotím a nechci být protiva, ale víš jaka by to byla paráda i s origo podvozkem? Ten by celé dílo posunul někam ani nevím kam. Nicméně super opravdu. Přeji všem krasné Vánoce a atˇ nám to jezdí.
- Rudyn
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: ROHATEC, okres Hodonín.
Moc Paráda ! Doufám, že ho vemeš do Strážnice ???
R.R.R.
R.R.R.
Sportuji rekreačně ... Vrhám stín, dívám se do dálky, skáču do řeči a lezu na nervy !
Není třeba zoufat, tohle je též zajímavé: http://www.modelforum.cz/download/file.php?id=320942Milan píše:Takže to co mě dnes provedl můj kamarád Vašek snad nemá obdoby.Ukázal mi naživo tenhle kousek a já málem omdlel.Chtěl jsem jej stavět a dokonce mám již připraven podvozek,ale teď to už nemá cenu.To co se Vaškovi povedlo asi nepřekonám,takže podvozek bude asi k mání.A jak byl potichu,ani nemukl co bude stavět,jen po mě chtěl odkaz na PSH desky.Jo jo ,za dobrotu na žebrotu.
Vašku ,máš to moc krásný,užívej si slávy na výsluní.
Však víš jak to myslím.....
- Milan
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Cvrčovice,Brno-venkov
Spravedlnosti bylo učiněno zadost a Vorošilovec změnil majitele.
Milan si koupil další hračku ??