STRÁŽNICKÉ POJEŽDĚNÍ 2016.
Re: STRÁŽNICKÉ POJEŽDĚNÍ 2016.
A to se pletes. Zamerne na akce bereme i neupravene tanky, at si to navstevnik muze porovnat. Oni si totiz casto mysli, ze se to takto prodava a je nutne jim ukazat realitu.
- Rudyn
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: ROHATEC, okres Hodonín.
Budeme pít (kdo nebude řídit) sudový Modrý portugal ročník 2015. Tohle červené víno je vyrobeno tradiční recepturou, bez chemické konzervace od mého známého vinaře z Dubňan. Ten pěstuje vína jen pro sebe a svoji rodinu a žádné chemické "serepetičky" neuznává !!! Aspoň nás nebude bolet hlava !!!
P.S. Byl dobrý a šmakoval.
R.R.R.
P.S. Byl dobrý a šmakoval.
R.R.R.
Naposledy upravil(a) Rudyn dne 17 led 2016, 18:19, celkem upraveno 5 x.
Sportuji rekreačně ... Vrhám stín, dívám se do dálky, skáču do řeči a lezu na nervy !
Tak kluci, baterky nabité, tank nachystán, počasí na cestu celkem dobré, svačina také připravena, návleky v autě, budíček na 04:00 hodiny . Myslí, že jsem nic nezapomněl , dokonce jsem se stavil dopoledne na chatu i pro most, no hlavně dobrou náladu a zítra se na vás všechny a vaše stroje moc těším .
Čus Ivo
Čus Ivo
Bohužel mi odpadl dopravce tak bez techniky vlakem ale už se moc těším budu fotit fotit a zase fotit
Tak,účasť potvrdená,cestujem...Uvidíme sa zajtra. solo
,,Z tohto klubu sa neodchádza, buď Ťa vyhodia,alebo ,,Tu,, zomrieš....,,
Děkuji vám všem za krásnou neděli , spoustu rad a informací. Děkuji též Rudymu za pozvání perfektní organizaci, Milanovi za jeho čas a ochotu mi vše osvětlit. Vám všem ostatním za pomotanou šišku na téma rc tank.
- Rudyn
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: ROHATEC, okres Hodonín.
Ondro nebuď smutný, fotil Ivan z Brna, Milanova paní, Mira z KM a další, takže nějaké foto určitě bude !!!sakulajda píše:Parada, diki moc.
PS: Foto vsak nebude
Děkuji všem co přijeli za účast. Jsem rád, že jsme se opět viděli a prohloubili i družbu se zahraničím. Snad jste byli spokojeni. Škoda, že na společné fotce nejsou všichni.
R.R.R.
Sportuji rekreačně ... Vrhám stín, dívám se do dálky, skáču do řeči a lezu na nervy !
Som na ceste domov a zase som videl XXL FAJN ľudí,pekné stroje.Bohatá a pestrá účasť a diskusia.Zvlášť by som sa poďakoval Rudinovi a Poldovi. solo
,,Z tohto klubu sa neodchádza, buď Ťa vyhodia,alebo ,,Tu,, zomrieš....,,
- Milan
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Cvrčovice,Brno-venkov
Pár necenzurovaných fotek.Hlavně si povšimněte,jak dopadne ten,co hodně jezdí : Ivan - za trest musel vlastní kávou umýt sportovní halu. Poslední tři fota.
https://milan3528.rajce.idnes.cz/Staznice_17.1.2016#
https://milan3528.rajce.idnes.cz/Staznice_17.1.2016#