hele kemo - žádné překlad nebude - nemusite gómat fšeckopajak7 píše:Ty Milo a myslíš že by to šlo pro nás ČÍŽKY po Česku nějak rozumím asi každému třetímu slovu a to ještě nevím jestli to je co si myslím že to jeMilan píše:A to znáš jak vygómne rodilé Brněnské bátles rano z betle a zgómne že zonsna rumpluje?Hópne na rerych,šmrcne se štatlem a pali na stupčáru.No a jak tak somruje love na krigl piva zgómne old koc.Old koc,čučka na to vypálená to na dečmenu,nemá kódr .....Je to na dlóhý lokte....to bych tady s vama kéroval až do pos....í
RC cars - ČASOPIS
Re: RC cars - ČASOPIS
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Praha 9, Horní Počernice
...že bych se na vás nevyprd...příště budu psát do toho časáku čínsky, protože odtamtud pochází i ty vaši miláčci
- Milan
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Cvrčovice,Brno-venkov
Co Tě trápí Nemáš rád humormrst píše:...že bych se na vás nevyprd...příště budu psát do toho časáku čínsky, protože odtamtud pochází i ty vaši miláčci
witam - ja Rozumiem Polski néradši mám slovo impreze, nebo tak nějak to jepajak7 píše:Si to nechte ja zas tady Będę pisać w języku polskim i zobaczyć jak to będzie z wami.hele kemo - žádné překlad nebude - nemusite gómat fšecko
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
celej večer tady mastím článek o Nové Vsi...
Tak až tam budeš zmiňovat pana Knapa tak ten bydlí v Tanvaldě a né v Desné ani na Smržovcemrst píše:celej večer tady mastím článek o Nové Vsi...
Jo a časopis už mám a jsou tam nějací pěkní Hooošové z Moravy(Milan,Radek)
Vláďo jen tak dál a budeš nominován na pochvalu
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
ty bejku...tak si ty cedule dejte někam jinam...protože je hned vedle desenské nádraží...z obýváku na něj jukáš každej den...pokud spíš doma
pan Knap bydlí v Desné- Tanvald...
a já zas v Praze...
pan Knap bydlí v Desné- Tanvald...
a já zas v Praze...
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
v lednu vyjde článek o Smržovce...
- Pajak.junior
- PzKpfw II
- 15
- Lokalita: Tanvald
To je dobře a doufám že už budem bydlet v Tanvaldě! Pač se stěhujem pořád a ani o tom nevim!mrst píše:v lednu vyjde článek o Smržovce...
S pozdravem Danny
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
ano, už se nestěhujte...jste z Tanvaldu