Asiatam neni 4kola a je to spise na rovinku nez do terenudavid742 píše:Zdravím ,
na Asiatam se objevily zajímavé náhradní díly na kdf . Třeba kovová přední náprava - nehnaná.
Ani xray nebude asi prilis do terenu. Je to 4 kola,ale s diferakam.
Asiatam neni 4kola a je to spise na rovinku nez do terenudavid742 píše:Zdravím ,
na Asiatam se objevily zajímavé náhradní díly na kdf . Třeba kovová přední náprava - nehnaná.
taky dobryhranicak11 píše:Tak jsem zase trochu hledal a další podvozek, který by se dal použít je Nanda NRX 18 Pantáta ho má doma a na kýbla sedí jak poklice na hrnci Cena je taky hezká kolem 1500Kč. Další výhodou je, že se na to dají také koupit náhradní díly bez problému.
http://rcauta.txt.cz/clanky/24486/nanda-nrx-18/
sakulajda píše:Ahoj,
já sem se chtěl pustit do brouka 1/16, ale mezitím jsem nějak skočil na modely 1/6.
A tady funkční výsledek z dílny německého kolegy
To naštve takto vypadá Nanda vs Kubel, jako poklice na hrncidavid742 píše:Zdravím ,
tak včera dorazil podvozek Vortex. Bohužel i přes hrdé tvrzení výrobce na krabici je spíš 1:14 , než 1:18 . Takže , bud´ zúžit ramena , nebo máme doma jeden krám na drift
Ale co se týká konstrukce , tak bych řekl ,že diferáky jsou stejné , jako ty na fotkách té kdf z německa.