Tank-soucastky
Tank-soucastky
Ahoj, s kamarádem jsem se rozhodli že si skusíme postavit RC tanky a potom s nimi budeme bojovat. Proto bych se chtěl zeptat, z jakých komponentů se takový RC tank vyrábí. Viděl jsem nějaké motory, regulátory, přijmače ... a nevím co z toho je nutně potřeba, protože ty blbůstky nejsou úplně levné.
Předem dik za odpověd, Martafix.
Předem dik za odpověd, Martafix.
Pls ignorujte pravopisné chibi!
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 11
- Lokalita: Krásná u Aše
Re: Tank-soucastky
Zdravím, nebylo by jednoduší koupit něco hotového a upravit si to k obrazu svému?
Z toho co pises je treba asi vsechno, ale to se koupi a namontuje a je to, spis teda ny me zajimalo jak by sis poradil se stavbou podvozku a tanku jako takoveho...
- Pavel Forman
- PzKpfw II
- 9
- Lokalita: Strakonice
Přesně tak..
Koupit origo a pak se vyřádit..
Teda záleží v jakém měřítku je požadavek
Koupit origo a pak se vyřádit..
Teda záleží v jakém měřítku je požadavek
No, koupit by se samozrejme dal, vyresilo by to spoustu probemu, ale ja bych si ho rad postavil sam a navic nevim jestli by se mi do koupeneho tanku podaril namontovat napr: plamenomet nebo arduino. A navic moc nelpim na realisticnosti, me bude stacit kdyz to bude jezdit
To prave jsem se chtel taky zeptat, z jakych vsech kolecek se musi skladat podvozek, caroserii si vyrobim z hlinikoveho plechuLK88 píše:Z toho co pises je treba asi vsechno, ale to se koupi a namontuje a je to, spis teda ny me zajimalo jak by sis poradil se stavbou podvozku a tanku jako takoveho...
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 11
- Lokalita: Krásná u Aše
Koukni sem http://www.rctank.de/ stejně bych tomu dal reální vzhled jeden Flammpanzer tu byl, zde odkaz: http://mujtank.tym.cz/viewtopic.php?f=10&t=1523
Pripadá mi to ako zostrojenie 2 robotov a boj v aréne.A už vôbec si neviem predstaviť toľko práce a krátka životnosť v boji.Radšej si skúste kúpiť 2ks jazdené a rozdať si to...no nejde mi to do hlavy. solo
,,Z tohto klubu sa neodchádza, buď Ťa vyhodia,alebo ,,Tu,, zomrieš....,,
solo píše:...no nejde mi to do hlavy. solo
Taky v tom vidím nějakou lumpárnu
Zdravím ,
jo,jo ,
začíná to plamenometem v tanku .... a končí to atentátem na pana Arcivévodu
Kluci na blbiny s plamenometem se vykašlete - dokud jste celý
jo,jo ,
začíná to plamenometem v tanku .... a končí to atentátem na pana Arcivévodu
Kluci na blbiny s plamenometem se vykašlete - dokud jste celý