Tiger I FO Knispel
Re: Tiger I FO Knispel
Ladiku myslíš jako zbrojovka Tanvald? To asi ne ale abych tu jen nepsal tak opět malé pokračování a to doladění průzoru řidiče
teď už se to překrejvá jak má i když to z fotek až tak úplně není vidět
teď už se to překrejvá jak má i když to z fotek až tak úplně není vidět
Tak jsem se pustil do poklopů.
Bylo zapotřebí odvrtat a odbrousit plastové nálitky připomínající poklopy a usadit kovové no a když už to bylo tak jsem začal i s leptama periskopů atd...
ty periskopy jsou docela makačka je tam milionšest pidi dílů
Bylo zapotřebí odvrtat a odbrousit plastové nálitky připomínající poklopy a usadit kovové no a když už to bylo tak jsem začal i s leptama periskopů atd...
ty periskopy jsou docela makačka je tam milionšest pidi dílů
super
Krasa...
No teda klobouk dolů ACE
- honza kadrmas
- PzKpfw V - Panther
- 14
- Lokalita: Borohrádek Královehradecký Kraj
Takže když jsem se vrhl do periskopů tak mně napadla taková vychytávka a to vnitřek periskopu z opravdového skla..
Doma jsem vymlátil jedno sklo a hrál si .....
Sklo je broušeno na diamantovém kotouči pod vodou a fotky jsou focené mobilem s bleskom a v místnosti pod zářivkama
Doma jsem vymlátil jedno sklo a hrál si .....
Sklo je broušeno na diamantovém kotouči pod vodou a fotky jsou focené mobilem s bleskom a v místnosti pod zářivkama
- honza kadrmas
- PzKpfw V - Panther
- 14
- Lokalita: Borohrádek Královehradecký Kraj
Teda Pavle koukám na drát moc dobrý Hele jestli to takhle půjde dál tak tam za chvíli bude plně funkční zmenšená originální pohonná jednotka
Váš Šaryk
- Jarin
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
- Lokalita: Kobylisy Prag 8
Tak to opravdu nádherná práce.. Tomuto já říkám velká modelařina.. Klobouk dolu. Pavle to už je vážně šílená detailnost.. Bude to krasavec držím palce..
Kingtiger Sd.kfz. 182
Mám možnosť Ti tie tvoje skenené hranoli dať(ako skutočné periskopi) pokoviť vo vákuu v parách AL.Budú zrkadlovo lesklé,všetko je len o predošlom brúsení.Chcel som to spraviť podobne. solo
,,Z tohto klubu sa neodchádza, buď Ťa vyhodia,alebo ,,Tu,, zomrieš....,,