Slovenský clenovia ala kde ste slovaci ?
Slovenský clenovia ala kde ste slovaci ?
Zdravim nakolko vidim ze bratia cesi maju partiu v cr ktora sa aj stretne chcem sa opytat ci ste tu aj nejaky slovensky modelari 1/16 a pripadne odkial ste a ci by bola chut na nejaky mini zraz na nejakej modelarskej sutazi , ak mate zaujem napiste sem alebo do spravy mozme si aj dielami pomoct , neverim ze toto zafunguje ale iniciativu som prejavit musel
Re: Slovenský clenovia ala kde ste slovaci ?
Chystam sukromnu akciu v Roznave 7.3.2015 Tanky 1/16
Dalsia vPoprade 20.6.2015.PMD Arena 6.rocnik. Viac info.Ht.model Poprad
Kto chce nech sa mi ozve...
solo
Dalsia vPoprade 20.6.2015.PMD Arena 6.rocnik. Viac info.Ht.model Poprad
Kto chce nech sa mi ozve...
solo
,,Z tohto klubu sa neodchádza, buď Ťa vyhodia,alebo ,,Tu,, zomrieš....,,
Máš SZ.solo
Tá akcia v RUŽOMBERKU je o príprave na PMD ARÉNA vPOPRADE.Pozvaný ste všetci z okolia.Každý na svoje náklady . Od nás zatiaľ 4 autá.Sľúbil účasť aj šéf HTmodelu.Posielajte tel.č.prevoláme si. solo
Ak nemáš čo ponúknuť a je to len o sledovanosti tak prepáč...Nič konkrétne,žiadny sponzory a účasť kto?Vždy je to len o načasovaní.Už PMD je pre nás 1/16 a účasti cca 50 tankou aj keď jazdila polovica.ÚSPECH!Vďaka aj hosťom. solo
Nechapem preco by na pmd nemali byt 1/16 ckove tanky ako ta to vlastne vôbec napadlo ?...a k stretnutiam to sa riesi skorej cez mail nakolko tu na fore vecina chalanov nieje
Gratulujem k titulu Pzkpfw III. solo
Nápodobně ke gratulaci,,Poprad není až tak velký město,dejte si sraz někde u piva a vyjasněte si priority.solo píše:Gratulujem k titulu Pzkpfw III. solo
Peťo moje řečbaca píše:,Poprad není až tak velký město,dejte si sraz někde u piva a vyjasněte si priority.