výroba figurek za babku (asi)
- spitfiremk1
- PzKpfw IV
- 13
- Lokalita: Bochoř Bezručova 287 750 00 okres Přerov
výroba figurek za babku (asi)
nejde li o život, jde o hov .......
Re: výroba figurek za babku (asi)
Ze bych si nasadil do tanku blechy ??)))
V případě zájmu o jiné měřítko figurek (1:20, 1:25, 1:87, 1:120 atd.) nás neváhejte kontaktovat.LK88 píše:Ze bych si nasadil do tanku blechy ??)))
No jak jsem pochopil v odkazu tak zacinaji od 1:20 , ze to je max, ale treba jsem to pochopil spatne...
- spitfiremk1
- PzKpfw IV
- 13
Musíš, jako tady, číst všechno a dověděl by ses, že dělají i měřítka k vláčkům , takže to v programu jen přepočítají na šestnáctinu a tisknou, nebo odlévají...Ceny jsou nízké asi díky tomu, že se jedná o katedru na ČVUT, vyučující programování a tisk 3D, takže se tímto zaobírají vysokoškolští studenti a vše je dotováno..Proč to nevyužít, no ne?Počítám, že by se musela figurka obalit tmelem a posléze broušením obléci, dle našich potřeb...LK88 píše:No jak jsem pochopil v odkazu tak zacinaji od 1:20 , ze to je max, ale treba jsem to pochopil spatne...
nejde li o život, jde o hov .......
Takze za prve : je to pro katedru architektury, kde studenti stavi modely domu, ctvrti a ruznych aglomeraci za druhe kdyz budete chtit neco z 3D tiskarny : K nacenění i stavbě je potřeba datový model ve formátu STL popisující vnější povrch modelu bez vnitřních struktur, stanovení požadované tloušťky vrstvy a barvy materiálu ABS. Model je dodáván nevyseparován (včetně podpor).
Figurky lampy auta atd jsou soucasti modelu zastavby mest atd , proto ta meritka
Figurky lampy auta atd jsou soucasti modelu zastavby mest atd , proto ta meritka
- spitfiremk1
- PzKpfw IV
- 13
- honza kadrmas
- PzKpfw V - Panther
- 14
- Lokalita: Borohrádek Královehradecký Kraj
Myslim , ze to neni odkaz pro nas, asi budes zklamany a poohlidni se pofigurkach jinde...je to omyl, jak jsem se snazil vysvetlit vyse
Leda si nechat udělat ty figurky co nabízejí a to v našem měřítku(holčička ,maminka ,tatínek udělat dav a najíždět do nich T55 jako v číně na náměstíLK88 píše:Myslim , ze to neni odkaz pro nas, asi budes zklamany a poohlidni se pofigurkach jinde...je to omyl, jak jsem se snazil vysvetlit vyse
nebeského klidu