Stahovák pastorků
Stahovák pastorků
Není to můj nápad ,našel jsem toto na německém foru a tak jsem si to udělal a myslím že to bude někoho zajímat jak jednoduše udělat stahovák na pastorky.
Materiál je pouze stará matice M14 lze klidně použít i větší ale menší už bych nedoporučoval kvůli místu na pastorek a pak ještě šroub M8.
Materiál je pouze stará matice M14 lze klidně použít i větší ale menší už bych nedoporučoval kvůli místu na pastorek a pak ještě šroub M8.
Re: Stahovák pastorků
Teda pavle , ty by jsi snad sestrojil i hodinky ! ))
Taky jsem si udělal stahovák pastorků,byť není tak originální jako Pajakův.Mám i lis na na podpůrné kladky,neboť jejich montáž ručně na tanku byla pracná.Fotky vkládat neumim,tak jsem to uložil na Rajče.
https://slavikk.rajce.idnes.cz/pripravky/#PICT0018.jpg
https://slavikk.rajce.idnes.cz/pripravky/#PICT0018.jpg
Na túto tému som sa rozprával s Rudinom.Tiež ho to zaujalo.Originál cca 10€.Problém našich prevodoviek je ten,že nie sú od začiatku od výrobcu dostatočne doladené, záber v zuboch klesá styčnou plochou,bočný posun. solo
,,Z tohto klubu sa neodchádza, buď Ťa vyhodia,alebo ,,Tu,, zomrieš....,,
Ach jo ((
Bravo,pěkná vychytávka
- honza kadrmas
- PzKpfw V - Panther
- 14
- Lokalita: Borohrádek Královehradecký Kraj
Super já používám něco podobného bylo to tuším někdy v rc revue kus silnýho plechu se zářezem shodným s průměrem hřídelky ale tohle se mi líbí víc
Váš Šaryk
Tak urcite, hlavne tve dilenske provedeni, cista prace, ale zase nechapu,ten elaborat o prevodovkach (((
Prevodovky na pásy majú bočnú vôľu.S tými kolieskami ide zacukať do strany. A vtedy už nesedia ozubené kolieska.A začína to už od motora(mám prevodovku od ASIATAM),okrem sťahovania -to-ide posunúť na osičke. solo
,,Z tohto klubu sa neodchádza, buď Ťa vyhodia,alebo ,,Tu,, zomrieš....,,