zákluz celým tankem
zákluz celým tankem
Ahoj,
na toto téma se zde již kdysi vášnivě diskutovalo, ale skutek utek!
http://www.mujtank.tym.cz/zakluz-kanonu-t236/stranka10/
Před nějakou dobou jsem se nechal od kolegů ukecat na výrobu tohoto zapojení. Jeho účelem je zabránit tanku aby při zákluzu poskočil dozadu. Zde vidíte výsledek mého snažení. Přes víkend ještě jednou ověřím funkci. Bude následovat uzavření do smršťovací bužírky, kompletace druhého prototypu a odeslání ke zkušebním uživatelům. Pokud se zcela osvědčí lze vyrobit pár dalších. Po letech je to návrat k bastlení tak prosím buďte shovívaví.
Tankům Zdar.
Vláďa
P.S. Lukáš to stěží bude číst, ale velké díky.
na toto téma se zde již kdysi vášnivě diskutovalo, ale skutek utek!
http://www.mujtank.tym.cz/zakluz-kanonu-t236/stranka10/
Před nějakou dobou jsem se nechal od kolegů ukecat na výrobu tohoto zapojení. Jeho účelem je zabránit tanku aby při zákluzu poskočil dozadu. Zde vidíte výsledek mého snažení. Přes víkend ještě jednou ověřím funkci. Bude následovat uzavření do smršťovací bužírky, kompletace druhého prototypu a odeslání ke zkušebním uživatelům. Pokud se zcela osvědčí lze vyrobit pár dalších. Po letech je to návrat k bastlení tak prosím buďte shovívaví.
Tankům Zdar.
Vláďa
P.S. Lukáš to stěží bude číst, ale velké díky.
Mysleli jsme to dobře, ale dopadlo to jako vždycky
- zander
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
- Lokalita: Praha 5 Radotín
Re: zákluz celým tankem
Výborně!!!
Gratuluji k úspěchu a těším se na zkušební provoz.
Michal
Gratuluji k úspěchu a těším se na zkušební provoz.
Michal
"Rytířský v boji, bdělí v míru"
- Jarin
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
- Lokalita: Kobylisy Prag 8
taky gratuluji k ůspěchu a doufám že to bude vše fungovat v pohodě a bude všeobecná spokojenost
Kingtiger Sd.kfz. 182
Já taky gratuluji a ikdyž to nepotřebuji toto zařízení mám chuť si ho pořídit jen tak, protože se mě to moc zamlouvá bez té smršťovačky
- honza kadrmas
- PzKpfw V - Panther
- 14
- Lokalita: Borohrádek Královehradecký Kraj
I ty lichotníku. Taková krása to zase není a soutěž bych s tím nevyhrál. V.pajak7 píše:Já taky gratuluji a ikdyž to nepotřebuji toto zařízení mám chuť si ho pořídit jen tak, protože se mě to moc zamlouvá bez té smršťovačky
- honza kadrmas
- PzKpfw V - Panther
- 14
- Lokalita: Borohrádek Královehradecký Kraj
To nevadí hlavně aby to plnilo funkcei stejně tam bude smrštovačka
Váš Šaryk
Je to sice starší téma , ale nebylo by možné sem vložit nějaké schéma a popis součástek? Možná nejen já by si to rád spáchal doma sám , je to ted urcčitě dostupnější než dříve , ale každá koruna dobrá .
Dík Losík
Dík Losík
Mám dotaz dá se to tu ještě zehnat a nebo se to dá řešit jiným způsobem dik za odpověd ACE
Kdyby to tehdy fungovalo tak ano. Bohužel se nepodařilo. V.Losik píše:Je to sice starší téma , ale nebylo by možné sem vložit nějaké schéma a popis součástek? Možná nejen já by si to rád spáchal doma sám , je to ted urcčitě dostupnější než dříve , ale každá koruna dobrá .
Dík Losík
Zkusím se k tomu někdy vrátit. Ale nic nechci slibovat. V.ACE píše: Mám dotaz dá se to tu ještě zehnat a nebo se to dá řešit jiným způsobem dik za odpověd ACE