Re: Tiger I Initial Production
Tak jsem se vrátil k Tigerovi a udělal pár věcí ......
nářadí na korbě
A tady pokus o patinu na pásech kterou ještě předělám protože jsem zvolil moc světlou barvu a pásy vypadají jak rezavé než od hlíny
nářadí na korbě
A tady pokus o patinu na pásech kterou ještě předělám protože jsem zvolil moc světlou barvu a pásy vypadají jak rezavé než od hlíny
- Milan
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Cvrčovice,Brno-venkov
Opět krásná práce.
- Jarin
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
- Lokalita: Kobylisy Prag 8
Moc pěknej Tigřík jen co je pravda... Palec nahoru dobrá práce... Taky už bych měl s tím svým trochu pohnout ale času je teď málo...
Kingtiger Sd.kfz. 182
Jarine díky ti ale je tam ještě hooodně práce a nějak to neubejváJarin píše:Moc pěknej Tigřík jen co je pravda... Palec nahoru dobrá práce... Taky už bych měl s tím svým trochu pohnout ale času je teď málo...
- Jarin
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
- Lokalita: Kobylisy Prag 8
pajak7 píše:Jarine díky ti ale je tam ještě hooodně práce a nějak to neubejváJarin píše:Moc pěknej Tigřík jen co je pravda... Palec nahoru dobrá práce... Taky už bych měl s tím svým trochu pohnout ale času je teď málo...
To znám a čím víc se to blíží ke konci tak se to zdá pomalejší a pomalejší.. Ted přes zimu to snad taky trochu zase rozhýbu a dám se do stavění...už se mi po tom začíná stýskat...
Ale jak říkám krasavec už teď a ten zbytek už bude jen třešnička ....
Kingtiger Sd.kfz. 182
Tak dnešní snažení o opršení a trochu rzi...
A pak taky číslo a mamut a kříže ,poprvé jsem používal folii od našeho dvorního dodavatele Michala a musím říct že to nemá chybu
Ještě předělám pásy ,zašpiním čísla a kříže a myslím že budu spokojen sám se sebou.
A pak taky číslo a mamut a kříže ,poprvé jsem používal folii od našeho dvorního dodavatele Michala a musím říct že to nemá chybu
Ještě předělám pásy ,zašpiním čísla a kříže a myslím že budu spokojen sám se sebou.
Pekna prace
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 11
- Lokalita: Krásná u Aše
pěkná práce, tak konečně dostal tigřík svou pravou tvář. Moc hezké.
- zander
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
- Lokalita: Praha 5 Radotín
pajak7 píše:Tak dnešní snažení o opršení a trochu rzi...
Musím říci Pavle paráda.
A jsem rád, že folie fungují jak mají.....i ve světě se líbí......
Už je skoro dokonalej...
Michal
Naposledy upravil(a) zander dne 17 zář 2015, 18:42, celkem upraveno 1 x.
"Rytířský v boji, bdělí v míru"