GAZ AA 1941
Re: GAZ AA 1941
Ten už tam je ,ale horší je že po mě chce i Airbagpechy píše:Jen Borise rozmazluj za chvilku budes delat tempomat
- honza kadrmas
- PzKpfw V - Panther
- 14
- Lokalita: Borohrádek Královehradecký Kraj
Pěknej volantík a nechce ještě řidič k tomu tempomatu a airbagu kožený paket??
Váš Šaryk
Hanz v tu dobu bylo vše ve dřevě a v kůži,to nácek začal všude cpát bakelit a bylo po luxusu...honza kadrmas píše:Pěknej volantík a nechce ještě řidič k tomu tempomatu a airbagu kožený paket??
- Rudyn
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: ROHATEC, okres Hodonín.
Ahoj Pavle !
Bude ten šofér v Gazu i kouřit "machorku" jako správný rusák ???? Moc se mi to tvé dílko líbí !
R-R-R-
Bude ten šofér v Gazu i kouřit "machorku" jako správný rusák ???? Moc se mi to tvé dílko líbí !
R-R-R-
Sportuji rekreačně ... Vrhám stín, dívám se do dálky, skáču do řeči a lezu na nervy !
- zander
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
- Lokalita: Praha 5 Radotín
...teď mě napadá taková drobná otázka.....CO VLASTNĚ ZŮSTALO Z PŮVODNÍ STAVEBNICE.....no nic ...jen mě to tak napadlo.....
...jo jo.....
..hmmm...
Michal
...jo jo.....
..hmmm...
Michal
"Rytířský v boji, bdělí v míru"
Ahoj Michale ,zůstalo toho víc než dost celé šasí ,moje práce je jen převodovka ,plechová bouda ,korba a pár drobností okolo.zander píše:...teď mě napadá taková drobná otázka.....CO VLASTNĚ ZŮSTALO Z PŮVODNÍ STAVEBNICE.....no nic ...jen mě to tak napadlo.....
...jo jo.....
..hmmm...
Michal
jinak jak jsem psal je to pěkně udělané od pánů z důchodova....
Tak jsem se rozhodl a samo se to nabízelo umístit hlavní vypínač do gauče ,když už je pod ním uschovanej pípák.
Bude i lépe dostupný než původní záměr dát ho do palubky.
Bude i lépe dostupný než původní záměr dát ho do palubky.
Je to prostě paráda
Čus Ivo
Čus Ivo
Jeden nápad lepší než druhej. Kam na to chodíš?