Zdravím,
Jmenuji se Marek, je mi 20 let, pocházím z Kladna a na toto forum jsem se dostal, když jsem hledal inspirace na úpravy RC tanků.
Můj příběh začíná o vánocích roku 2014, kdy jsem poprvé rozbalil nevelkou krabici s tankem Panzer 3 verze L a tím se mi také splnil svůj klukovský sen. Po první jízdě mi bylo jasné, že do mého seznamu aktivit mimo přítelkyně, cyklistiky, airsoftu a opravování zbraní pro tento sport přibude také hraní s vrtáním se v tanku.. Jsem spíše zastáncem názoru, že s tankem by se mělo více jezdit než se na něj koukat a proto s tankem jezdím co to jde.
Tak to by bylo něco málo o mě
Zde se můžete podívat na pár fotek napříč měsíci úprav a improvizování: https://silentmarcus.rajce.idnes.cz/Panzer3#
Děkuji za aktivaci a zatím
Silent_Marcus
Pozdrav z Kladna
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 11
- Lokalita: Krásná u Aše
Re: Pozdrav z Kladna
Tak tě tu mezi námi vítám, pěkný stroj máš, tak ho sbal a zavítej za námi v sobotu do Lešan máš to kousek cesty z Kladna
Díky, zítra dorazím i s foťákem a mojí drahou polovičkou, nebude vám její přítomnost vadit, že?
Pojedeme autem, jak je to tam s parkováním? Normálně, kde každý návštěvník muzea?
Copak je dobré si vzít s sebou krom tanku a nabíječky? Víte, jedu na takovou akci poprvé
Díky za odpovědi
Silent_Marcus
Pojedeme autem, jak je to tam s parkováním? Normálně, kde každý návštěvník muzea?
Copak je dobré si vzít s sebou krom tanku a nabíječky? Víte, jedu na takovou akci poprvé
Díky za odpovědi
Silent_Marcus
- Jarin
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
- Lokalita: Kobylisy Prag 8
Ahoj s parkováním je to tam celkem masakr chce to radši vyrazit dřív pak už je to docela děs... jinak tank a nabíječka stačí hlavně dobrou náladu sebou a neboj drahá polovička nevadí aspoň uvidí že nejsi sám v tomto krásném šílenství jménem RC tanky..
Kingtiger Sd.kfz. 182
Aktivováno. V.Návštěvník píše:Díky, zítra dorazím i s foťákem a mojí drahou polovičkou, nebude vám její přítomnost vadit, že?
Díky za odpovědi
Silent_Marcus
Mysleli jsme to dobře, ale dopadlo to jako vždycky
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Praha 9, Horní Počernice
jsem rád, že máme akčního kolegu...pošli mi SZ s e-mailem
mrst
mrst