takový hice a Milan zrušil bazénbaca píše:Právě kvůli hicně přijedu sám,bez rodinky.A nebo přijedem všichni,ale to by znamenalo brzo odjezd.
Cvrčovice 2015
Re: Cvrčovice 2015
- Milan
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Cvrčovice,Brno-venkov
Dokonce i jezírka. Dal jsem se na suchou cestu. Ale mohu případné zájemce zkropit hadicí.Jo a Petře,je výročí upálení mistra Jana Husa,tak bychom mohli na počest upálit nějakého toho tvého tanka co máš na tyhle příležitosti uzpůsobený.
Jinak lednička je plná nealko pití,tak se žízeň snadno zažene a budeme ve stínu pod břízou.
Jinak lednička je plná nealko pití,tak se žízeň snadno zažene a budeme ve stínu pod břízou.
Má si sebou našinec brát i svého prakticky nijak neupraveného tančíka? Aby se v záplavě nádherných strojů nebál vyjet z bedny Jinak potvrzuji účast jeden a půl kusu chlapa Moc se těšíme
- Milan
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Cvrčovice,Brno-venkov
Našinec ať si určitě vezme toho tančíka , přece musí někdo po tankodromu jezdit,když my se budeme plácat po ramenách a předvádět se .
Jinak přesná adresa je Cvrčovice 144 - najdi si v mapách a kdybys bloudil tak mi brnkni.
Jinak přesná adresa je Cvrčovice 144 - najdi si v mapách a kdybys bloudil tak mi brnkni.
to jsem si přesně myslel ještě se ještě zeptám, zda nechce někdo někdo po cestě naložit? Jedu z Prostějova autem a budem vyjíždět kolem osmé ráno jedu se synem, tak bude v autě místo
Dnešní akce Cvrčovice byla super a těším se na další společné setkání. Milane díky za pozvání
Pavel fotil tak jak dáme fotky dohromady tak sem něco dáme.
Pavel fotil tak jak dáme fotky dohromady tak sem něco dáme.
Plastikové modely + Rc bojová technika 2 s.v. a jiné
Tankista - TankistaRD@centrum.cz
https://tankistard.rajce.idnes.cz/
Tankista - TankistaRD@centrum.cz
https://tankistard.rajce.idnes.cz/
úžasné setkání fajn lidí na super místě máš nádhernou zahradu včetně skvěle vyřešené skalky nechápu, kde bereš ještě čas na tankování má účast byla sice krátká, ale zato aktivní. Písek z tanku jsem si schoval na zimu Děkuji za spoustu tipů, rad a inspirací. Na další setkání Tigera vylepším tak, aby vydržel jezdit o něco déle
zde tankový potěr v akci
zde tankový potěr v akci
Opět skvělá akce,super pohoštění.Rád jsem poznal nové tváře a viděl i ty "staré" . Zvláštní poděkování patří Milanovi a jeho paní za zorganizování letecké vložky v podání L29 1:1. Kdo umí umí Boučci
Naposledy upravil(a) baca dne 06 čer 2015, 21:32, celkem upraveno 1 x.
-
- PzKpfw III
- 9
- Lokalita: Letonice u Bučovic
za mě + Tomáška a Verunku bych chtěl moc poděkovat za velmi krásný den,pohoštění a super lidi kolem tanků a jiných modelů a Milana a jeho moc hodné paní za pozvání ,byl to super den moc děkujeme