Radek
Jen dále posílej příspěvky a odkazy. Budeme rádi. Tvoje němčina je rozhodně dost podstatná výhoda.
Sám jsem se německy na škole učil ale už umím houby, a naopak jsem se sám na počítači naučil anglicky (nic moc ale stačí), takže na těch nemeckých fórech sice poznám o co přibližně jde ale detaily nee.
Bedny na munici
- Barraka
- Zakladatel
- 15
- Lokalita: Chrást u Poříčan (nedaleko Českého brodu)
Re: Bedny na munici
----------------------------------------------------------------------------
Můj tank : Tiger I - časná verze - (101/501 Batalion "LAH")
Můj tank : Tiger I - časná verze - (101/501 Batalion "LAH")
Lehce toto téma oživím zkusil jsem vyrobit prototyp bedýnky na munici tak nějak od oka. Až tady jsem si všiml, že jsem vycházel ze špatného rozměru (87x34x23cm) takže znovu a lépe.
Naposledy upravil(a) mirbab dne 27 kvě 2015, 23:09, celkem upraveno 1 x.
- Rudyn
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: ROHATEC, okres Hodonín.
Ahoj.
Dobrým stavebním materiálem na modelové bedny jsou dřevěná míchátka na kávu a dřívka od nanuků (třeba zn. Mrož nebo Ledňáček, co nejsou opatřeny reklamním potiskem). V dnešní době, už si vyrábím jen bedny tzv. "neotvírací, z plného materiálu" (olepím vhodný hranolek nařezanými michátky a přebrousím). K řezání používám žiletkovou pilku.
R.R.R.
Dobrým stavebním materiálem na modelové bedny jsou dřevěná míchátka na kávu a dřívka od nanuků (třeba zn. Mrož nebo Ledňáček, co nejsou opatřeny reklamním potiskem). V dnešní době, už si vyrábím jen bedny tzv. "neotvírací, z plného materiálu" (olepím vhodný hranolek nařezanými michátky a přebrousím). K řezání používám žiletkovou pilku.
R.R.R.
Naposledy upravil(a) Rudyn dne 27 kvě 2015, 23:43, celkem upraveno 2 x.
Sportuji rekreačně ... Vrhám stín, dívám se do dálky, skáču do řeči a lezu na nervy !
jjj, taky jsem to vyráběl z nanukových dřívek. Vypadají jako reálná malá prkýnka Jen ještě musím vykoumat, jak provést nějaký ten nápis a bedýnku zeškaredit.
Zdravím pánové já nad těma bednama taky přemýšlel a to tak že bych je zvětšil z modelu 1ku 35 ale není tam tolik detailu jak ve vašich odkazech ACE
moc pěkná bedýnka pane a co se týče detailů, tak ta pavučinka mezi kulometem a poklopem je ultra detail to by snad ani Zander nezvládl
To bylo to nejtěžší ACE