Výběr tanku
Re: Výběr tanku
Důležité je si neplést frekvence. Používá se 27MHZ a 2,4GHz.
Naposledy upravil(a) Ody dne 19 kvě 2015, 20:40, celkem upraveno 1 x.
Takže když to ma 2.7ghz tak nebrat jo?Ody píše:Důležité je si neplést frekvence. Používá se 27MHZ a 2,4GHz.
Dodo
hihi, ono to má 27MHz já to ale blbě napsal
Zdravím tankány.
Oživím dotazem toto téma.
Potřebuji poradit s nákupem dvou tanků. Cenový strop 4000,- za jeden. Jenom nevím, jestli se vlezu do ceny.
Mám dva kluky (10 a 7 let), kteří hrají WOTko a chtějí od Ježíška tanky na ovládání. Nejlépe něco z II. sv., Tigra a T34/85 ( oni by nejradši T55, 72, 90). Jejich představa je, že budou jezdit po bytě a bojovat proti sobě. Trošku jsem to tady prošel (v RC jsem laik) a vesměs doporučujete tank s kovovými doplňky a vysílačkou 2,4 GHz.
Potud mám jasno. Dál již nevím, jestli na kuličky nebo infra. Vybírám na rcking a beami-trade a jaksi jsem se zamotal. Mám pocit, že snad takový nejsou.
Budu rád, pokud mi navrhnete konkrétní modely a nebo mi to celé rozmluvíte (kluci už na Ježíška nevěří, tak snad je ukecám, v záloze mají PS4).
Děkuji
Václav
Oživím dotazem toto téma.
Potřebuji poradit s nákupem dvou tanků. Cenový strop 4000,- za jeden. Jenom nevím, jestli se vlezu do ceny.
Mám dva kluky (10 a 7 let), kteří hrají WOTko a chtějí od Ježíška tanky na ovládání. Nejlépe něco z II. sv., Tigra a T34/85 ( oni by nejradši T55, 72, 90). Jejich představa je, že budou jezdit po bytě a bojovat proti sobě. Trošku jsem to tady prošel (v RC jsem laik) a vesměs doporučujete tank s kovovými doplňky a vysílačkou 2,4 GHz.
Potud mám jasno. Dál již nevím, jestli na kuličky nebo infra. Vybírám na rcking a beami-trade a jaksi jsem se zamotal. Mám pocit, že snad takový nejsou.
Budu rád, pokud mi navrhnete konkrétní modely a nebo mi to celé rozmluvíte (kluci už na Ježíška nevěří, tak snad je ukecám, v záloze mají PS4).
Děkuji
Václav
- Milan
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Cvrčovice,Brno-venkov
Pokud budou jezdit po bytě a bojovat,tak určitě ne na kuličky.To by se pozabíjely.Určitě tedy infra.Doporučit mohu KV-1 v základu,není třeba moc ladit a nechá si hodně líbit a to samé mohu říct o tanku Shermen.T-34 je velmi dobrá,ale zásahy bude potřebovat a Tiger I je již pro modeláře co si to umí vylepšit.
Jestli ti muzu doporucit tak si kup s IR systemem ma to realistickou razi kanonu napr. Kdyz mas airsogt verzi tak kanon musi byt velky aby se tam vesla kulicka coz je u kv1 roura jako prase
Vojta