Jeep Willys 1/16 RC
Re: Jeep Willys 1/16 RC
Vlek dobrý, ale otázka zní co je v těch bednách.
Co je v nich že je ten vůz tak chráněn?
Že by nějaký paš nebo haš.
A teď k tématu
je to krása nesmírná
podívaná vesmírná.
Slovy klasika Hustý.
Honza
Co je v nich že je ten vůz tak chráněn?
Že by nějaký paš nebo haš.
A teď k tématu
je to krása nesmírná
podívaná vesmírná.
Slovy klasika Hustý.
Honza
Tak malé pokračování na kolech a jejich detailech.
Přesněji na kolových šroubech které jsem udělal tak že jsem nařezal mini šestihránky ,nalepil je na disky a provrtal .
Nakonec jsem nastříhal kousky drátků a vlepil je dovnitř jako že to jsou šrouby.
Přesněji na kolových šroubech které jsem udělal tak že jsem nařezal mini šestihránky ,nalepil je na disky a provrtal .
Nakonec jsem nastříhal kousky drátků a vlepil je dovnitř jako že to jsou šrouby.
Moc pěkný to máš !!
ještě dotaz - odkud máš prosím Tě ten šestihran?
Pěkné Pavlíku moc pěkné to máš a ty detaily jedna báseň a teď k těm matkám, možná to znáš, ale já to dělám tak, že uřežu inbusovej klíč potřebného průměru a do plastikové destičky ho vyrazím na měkké podložce a hotovo a když ho otočím tak je i pěkně kulatá hlava, taková je moje zkušenost, měj se a pokračuj Vojtiš.
KDO NEZAŽIL NEPOCHOPÍ !!!
Shotek píše:Moc pěkný to máš !!
To by mě taky zajímalo musím se optat dvorního nákupčího ale myslím že z ebay.com
Vojtiš píše: a teď k těm matkám, možná to znáš, ale já to dělám tak, že uřežu inbusovej klíč potřebného průměru a do plastikové destičky ho vyrazím na měkké podložce a hotovo a když ho otočím tak je i pěkně kulatá hlava, taková je moje zkušenost, měj se a pokračuj Vojtiš.
Vojto to víš že znám protože to tu už jeden kolega myslím několikrát psal (Vojtiš)
Ale tohle je pro mě pohodlnější když už mám ty šestihránky které nemohu zdělat do konce svého krátkého života
Jo a pánové díky.
https://housen.rajce.idnes.cz/vlek-GAZ_704/
Moc pekna prace, klidne to muzu chvalit, protoze vim jak ses timhle plechem nekdy clovek potyka. Sleduji stavbu jeepa pravidelne, ale ten vlek mi utekl. Mas to moc pekne!!!
Moc pekna prace, klidne to muzu chvalit, protoze vim jak ses timhle plechem nekdy clovek potyka. Sleduji stavbu jeepa pravidelne, ale ten vlek mi utekl. Mas to moc pekne!!!
Díky za zmínku o mém skromném podílu. Upřesnil bych to reklamou na výrobky firmy Plastruct zakoupené v zahraničí.pajak7 píše:
...
To by mě taky zajímalo musím se optat dvorního nákupčího ale myslím že z ebay.com
...
http://www.ema-models.co.uk/index.php/p ... yrene.html
U nás tehdy zrovna nebyly na skladě.
V.
Naposledy upravil(a) sourekv dne 26 úno 2015, 19:48, celkem upraveno 1 x.
Mysleli jsme to dobře, ale dopadlo to jako vždycky
- honza kadrmas
- PzKpfw V - Panther
- 14
- Lokalita: Borohrádek Královehradecký Kraj