Zdravím pancéřovou partu !
Jsem dlouholetý RC modelář letadel,lodí,aut ... a teď i tanků
Můj stroj je Tiger I od HL upravený o kuličková ložiska,ocelové převodovky atd. Rád bych vyměnil elektroniku pro "dospělé RC" - používám Multiplex s modulem Duplex 2,4GHz.
Těším se na další vzájemné obohacení tohoto fóra
Aleš
alespilot-predstaveni
- Rudyn
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: ROHATEC, okres Hodonín.
Re: alespilot-predstaveni
Ahoj kolego Aleši !
Odkud prosím Tě jsi, stačí jen napsat okres, ať víme, koho máme v okolí (model. akce, srazy atd.).
R.
Odkud prosím Tě jsi, stačí jen napsat okres, ať víme, koho máme v okolí (model. akce, srazy atd.).
R.
Naposledy upravil(a) Rudyn dne 07 úno 2015, 19:13, celkem upraveno 1 x.
Sportuji rekreačně ... Vrhám stín, dívám se do dálky, skáču do řeči a lezu na nervy !
Ahoj, jsem z Vrchlabí - Krkonoše
Pravidelná modelářská akce je Modelářská show v Dolní Brané - přijíždí p. Lamka z Adršpachu se svoji partou
(můj nick je alespilot ,ale musel jsem přidat tečku jinak nemohu psát - čekám na registraci )
Děkuji
Pravidelná modelářská akce je Modelářská show v Dolní Brané - přijíždí p. Lamka z Adršpachu se svoji partou
(můj nick je alespilot ,ale musel jsem přidat tečku jinak nemohu psát - čekám na registraci )
Děkuji
...ještě si dovolím poprosit "zander" Michala ohledně nákupu na rctank.de Snad mi bude zprovozněna registrace dříve,než pošleš objednávky Moc rád bych vybavil svého Tigra IBU2 a svoji oblíbenou RC soupravou.
Moc děkuji
Aleš z Vrchlabí
Moc děkuji
Aleš z Vrchlabí
Ahoj, tak konečně aktivován - Moc děkuji
alespilot. = alespilot
alespilot. = alespilot