STRÁŽNICKÉ POJEŽDĚNÍ 2015.
- Milan
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Cvrčovice,Brno-venkov
Re: STRÁŽNICKÉ POJEŽDĚNÍ 2015.
Michale,košile je asi to jediné,do čeho se vlezu. Ne ,měl jsem obavu,že mi bude v tričku zima.Jsem dost zimomřivej.
Návleky jsou jen atrapa,jelikož jak jsem si je nazouval,tak jsem je stějně roztrhl. Když jsem šel ven dát cigárko (pouze dva kusy za celý sraz ) tak mě stejně nikdo nestavěl že jsem se promenádoval v návlecích sem tam.
Asi se mnou měli soucit a zjistili,že pokud mě budou nutit se přezouvat,tak by taky mohli volat záchranku a tomu se jistě chtěli vyhnout.
Návleky jsou jen atrapa,jelikož jak jsem si je nazouval,tak jsem je stějně roztrhl. Když jsem šel ven dát cigárko (pouze dva kusy za celý sraz ) tak mě stejně nikdo nestavěl že jsem se promenádoval v návlecích sem tam.
Asi se mnou měli soucit a zjistili,že pokud mě budou nutit se přezouvat,tak by taky mohli volat záchranku a tomu se jistě chtěli vyhnout.
Pěkná akce i účast,zřejmě slušný podnik...
Ahoj kolegové,
moc krásná akce! Až mě to dost mrzí že jsem se nedostavil tak jak jsem sliboval (tak vás budu muset povozit příště),bohužel sem dojel z montáže až v sobotu v 21hod. a to ještě s teplotou a bez hlasu. Do tet se léčím ale napadají mě super úpravy a přestavby (asi to je tou teplotou ) které hned dávám na papír.
Tak snad s toho něco bude do budoucna? I má něžná polovička mi řekla že se semnou něco děje.
Kor když jsem začal předělávat statiku od Trumpety (T-34/1942).Podval s trajlerem (vzhled ,velikost ,ovládání , a barva) na převoz tanků.
Tak doufám že příště vás už povozím at je tank jakej je 2s.v. nebo moderna. Hlavně když to jezdí
Vám všem mnoho zdaru při stavbách ,přestavbách, úpravách a jiných tvoření a i nejen v modelařině
S pozdravem Radek Tankista
moc krásná akce! Až mě to dost mrzí že jsem se nedostavil tak jak jsem sliboval (tak vás budu muset povozit příště),bohužel sem dojel z montáže až v sobotu v 21hod. a to ještě s teplotou a bez hlasu. Do tet se léčím ale napadají mě super úpravy a přestavby (asi to je tou teplotou ) které hned dávám na papír.
Tak snad s toho něco bude do budoucna? I má něžná polovička mi řekla že se semnou něco děje.
Kor když jsem začal předělávat statiku od Trumpety (T-34/1942).Podval s trajlerem (vzhled ,velikost ,ovládání , a barva) na převoz tanků.
Tak doufám že příště vás už povozím at je tank jakej je 2s.v. nebo moderna. Hlavně když to jezdí
Vám všem mnoho zdaru při stavbách ,přestavbách, úpravách a jiných tvoření a i nejen v modelařině
S pozdravem Radek Tankista
Naposledy upravil(a) Tankysta dne 19 led 2015, 15:26, celkem upraveno 1 x.
Plastikové modely + Rc bojová technika 2 s.v. a jiné
Tankista - TankistaRD@centrum.cz
https://tankistard.rajce.idnes.cz/
Tankista - TankistaRD@centrum.cz
https://tankistard.rajce.idnes.cz/
Moc krásná akce, smekám kloubouk ....
Po shlédnutí videa jsem "neodolal" vytáhl tank a trošičku si "zařádil" .....
Po shlédnutí videa jsem "neodolal" vytáhl tank a trošičku si "zařádil" .....
- Rudyn
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: ROHATEC, okres Hodonín.
DOTAZ - STRÁŽNICKÉ POJEŽDĚNÍ 2015.
.
Naposledy upravil(a) Rudyn dne 23 led 2015, 07:17, celkem upraveno 2 x.
Sportuji rekreačně ... Vrhám stín, dívám se do dálky, skáču do řeči a lezu na nervy !
Re: DOTAZ - STRÁŽNICKÉ POJEŽDĚNÍ 2015.
nee, krom té káry nic jiného nemámRudyn píše:Ahoj přátelé !
Mám jeden dotaz na ty, kdo jste byli ve Strážnici. Nemáte někde omylem přibalený jeden kus kompletního plastového pásu na KV 1. Je nenabarvený.
R.
-
- PzKpfw III
- 9
- Lokalita: Letonice u Bučovic
Zdravím tankisty,taky jsem se byl podívat a nemělo to chybu,vzal jsem sebou děcka a potom jsem je od tama nemohl dostat,bylo to super... .
mám nějaké fotky a malé videa,věřím že příště se zůčastním i s malým Tomem a Verčou mám dvojčata,jak jsme dojely ze Strážnice tak mi dcerka povídá že chce k narozeninám tanka,
nevím co dodat.....zatím . Pavel a Tom.
mám nějaké fotky a malé videa,věřím že příště se zůčastním i s malým Tomem a Verčou mám dvojčata,jak jsme dojely ze Strážnice tak mi dcerka povídá že chce k narozeninám tanka,
nevím co dodat.....zatím . Pavel a Tom.
- Rudyn
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: ROHATEC, okres Hodonín.
V TV - STRÁŽNICKÉ POJEŽDĚNÍ 2015.
Tak už jsme i v televizi. Je to na adrese http://www.spustit.cz/tvs-tv-slovacko/
V odkaze zadat online, je to tam na konci první třetiny a velice krátké cca. 2 minuty vysílání. Dost dlouho jsem to hledal, šlo to blbě ale nakonec se podařilo !!!
R.
V odkaze zadat online, je to tam na konci první třetiny a velice krátké cca. 2 minuty vysílání. Dost dlouho jsem to hledal, šlo to blbě ale nakonec se podařilo !!!
R.
Naposledy upravil(a) Rudyn dne 23 led 2015, 11:08, celkem upraveno 2 x.
Sportuji rekreačně ... Vrhám stín, dívám se do dálky, skáču do řeči a lezu na nervy !
Re: V TV - STRÁŽNICKÉ POJEŽDĚNÍ 2015.
cca 2:08Rudyn píše:Tak už jsme i v televizi. Je to na adrese http://www.spustit.cz/tvs-tv-slovacko/
V odkaze zadat online, je to tam ve druhé polovině vysílání.
R.
Naposledy upravil(a) sourekv dne 24 srp 2016, 20:19, celkem upraveno 1 x.