něco o něm
- Milan
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Cvrčovice,Brno-venkov
Re: něco o něm
Nejsem znalec amerických tanků.
Stejně bych počkal až jak ve skutečnosti bude vypadat.
Na tom odkaze ten tank vypadá trochu jinak než tvoje fotografie.jde taky o to zda tvoje fotka je tanku 1:16 nebo 1:35 nebo ......
- Milan
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Cvrčovice,Brno-venkov
Schválně jsem si otevřel knížku Sherman firefly vs Tiger a opravdu jsou tam ty tanky více podobni té první tvoji fotografii.Kdoví kolik typů se dělalo.Mohou být správné obě fotky.
Jojo Milo ty Čínský budou nějaky poslední verze konec války a začátek Izraelského KonfliktuMilan píše:Schválně jsem si otevřel knížku Sherman firefly vs Tiger a opravdu jsou tam ty tanky více podobni té první tvoji fotografii.Kdoví kolik typů se dělalo.Mohou být správné obě fotky.
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Praha 9, Horní Počernice
já mám pocit, že to plácali, kde bylo co ve skladech(když začínali s novou verzí....zkusil bych Bowington!!!
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
podívejte se ještě na
www.modelforum.cz
www.modelforum.cz
Tak by to mělo být jak jsem psal konec války označeni Sherman M4A3E8 Poslední a nejlepší z celé rodiny tanků Sherman, M4A3E8 byl vyzbrojený výkonným kanónem ráže 76mm. Oproti svým předchůdcům se odlišoval taktéž zcela jinak koncipovaným zavěšením kol, tzv. HVSS.
http://en.wikipedia.org/wiki/M4_Sherman
A dokonce ho budu muset udělat protože se taky jako muj Pershing dostal do Plzně
A tady je důkaz: A tady je již zmiňovaný Pershing
A dokonce ho budu muset udělat protože se taky jako muj Pershing dostal do Plzně
Shermen nafotografii je M4A3 což je verze se svařovanou korbou a s 75mm kanonem.Tank 1:16 je sherman M4A1 76mm což znamená odlévanou korbu a novou věž s 76mm kanonem,což byla výkonnější zbran,delší hlaven vyšší ustová rychlost a tímvětší průraznost.Kanon 76mm byl výkonmější než ruský 85mm kanon v T34.
Tank sherman M4A1 76mm se dostal taky do Plzně,dokonce jsemv časopise HPM,kde je o tom jak američané bojovali o naše opevnění sherman v olivové kamufláži a maskován větvemi.pajak7 píše:Tak by to mělo být jak jsem psal konec války označeni Sherman M4A3E8 Poslední a nejlepší z celé rodiny tanků Sherman, M4A3E8 byl vyzbrojený výkonným kanónem ráže 76mm. Oproti svým předchůdcům se odlišoval taktéž zcela jinak koncipovaným zavěšením kol, tzv. HVSS.
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
pavle nejsem odborník na Plzeň, ale připadá mi ten tank z fotografie s jiným podvozkem HVVS
Vláďo já taky nejsem žádný odborník a když tak prohlížím ty Shermany tak se nemůžu zbavit dojmu že ty Amerikáni montovaly co zrovna měly poruce .
Asi to bylo tím že byla Válka a oni dělaly vše proto aby se toho co nejvíc bojeschopného pohybovalo
Asi to bylo tím že byla Válka a oni dělaly vše proto aby se toho co nejvíc bojeschopného pohybovalo