II. sraz RC modelářů
Re: II. sraz RC modelářů
Jojo jízda na Tanku T-72 byl nevšední zážitek a vůbec na místě Velitele Tanku .
Počasí nám moc nepřálo ale jak psal Vítek my jsme zas až tak špatně na tom nebyly.
Atmosféra byla super a občerstvení bylo přímo na dostřel(naproti nám).Tankodrom jsme měly docela pěkný jen se našli jedinci kteří neustale likvidovali zeleň(že Kuldo) .Více foto: No a kdo přišel tak dostal i Lopatu jak psal Tom 59.
A kdo nepřišel a nepřijel tak taky že Milo
Počasí nám moc nepřálo ale jak psal Vítek my jsme zas až tak špatně na tom nebyly.
Atmosféra byla super a občerstvení bylo přímo na dostřel(naproti nám).Tankodrom jsme měly docela pěkný jen se našli jedinci kteří neustale likvidovali zeleň(že Kuldo) .Více foto: No a kdo přišel tak dostal i Lopatu jak psal Tom 59.
A kdo nepřišel a nepřijel tak taky že Milo
no no - jenom dvakrát tůjku a jednou kapličkupajak7 píše:Tankodrom jsme měly docela pěkný jen se našli jedinci kteří neustale likvidovali zeleň(že Kuldo)
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Praha 9, Horní Počernice
Ahojte,
povinně budete pěstovat zeleň , protože mne už ani Vito zachvilku nebude stačit...Už jsou zasazený k zazimování, aby vydržely do jara...no to se uvidí. Ovšem jednu fotku si nemohu odpustit Miriam... a co ať v tom není sama...prostná v podání Vítka se také vydařila...
povinně budete pěstovat zeleň , protože mne už ani Vito zachvilku nebude stačit...Už jsou zasazený k zazimování, aby vydržely do jara...no to se uvidí. Ovšem jednu fotku si nemohu odpustit Miriam... a co ať v tom není sama...prostná v podání Vítka se také vydařila...
tady zepár méch fotek
http://www.fotosniper.ic.cz/fotogalerie ... /index.htm
Héézkýýýýýýýýýýýýýýýýýýýsakulajda píše:tady zepár méch fotek
-
- PzKpfw IV
- 15
- Lokalita: většinou Praha - občas Kosova Hora
Pánové, krásné fotky.
Zvlášť tedy příspěvek od Vládi Já jsem se ke zpracování a publikování fotek přes návštěvování babiček a ježdění po hřbitovech ještě nedostal, tak vydržte, budou.
Jízda na T-72 byl opravdu pěkný zážitek.
Zvlášť tedy příspěvek od Vládi Já jsem se ke zpracování a publikování fotek přes návštěvování babiček a ježdění po hřbitovech ještě nedostal, tak vydržte, budou.
Jízda na T-72 byl opravdu pěkný zážitek.
-
- PzKpfw IV
- 15
Tak jsem se dostal alespoň k vyčištění tanku od písku. Při té příležitosti jsem zjistil, že se nejspíš pochroumala řídící jednotka - levý motor se netočí dozadu (dopředu běží normálně) a nikde žádná viditelná závada.
Tak kdyby jste někdo náhodou měl zbytečnou jednotku od Heng Long doma tak se prosím ozvěte.
Díky Vítek.
Tak kdyby jste někdo náhodou měl zbytečnou jednotku od Heng Long doma tak se prosím ozvěte.
Díky Vítek.
Zainvestuj a předělej na Profesionální RC soupravu ˇ(Výsílač,příjmač,2x regulátor ,2x servo .)a jezdíš bez problémů .ViB píše:Tak jsem se dostal alespoň k vyčištění tanku od písku. Při té příležitosti jsem zjistil, že se nejspíš pochroumala řídící jednotka - levý motor se netočí dozadu (dopředu běží normálně) a nikde žádná viditelná závada.
Díky Vítek.
Já jsem to udělal a nelituji
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Praha 9, Horní Počernice
a co pásy...ty vydržely???
-
- PzKpfw IV
- 15
Přemýšlel jsem o tom - budu se vás asi hodně ptát:-).
Teď ještě sehnat výhodně vysílačku a přijímač... a další drobnosti.
Je fakt že do začátku sezony je času na předělávání dost. Tak k Ježíškovi si nadělím elektroniku, v pondělí jsem mluvil s kamarádem co mi udělá pouzdra do kol - (takže nakonec zvítězila bronzová pouzdra) a nejspíš ho přemluvím i na výrobu kanonu - tak na jaře v Lešanech nebo ve Smržovce bude Pershing jako nový
Jo a pásy vydržely v pohodě, ani sponky jsem žádné neztratil, ale hnací kola dopadnou po dalším ježdění asi jako ta Pavlova, nebudou mít žádné zuby, zatím ale drží.
Teď ještě sehnat výhodně vysílačku a přijímač... a další drobnosti.
Je fakt že do začátku sezony je času na předělávání dost. Tak k Ježíškovi si nadělím elektroniku, v pondělí jsem mluvil s kamarádem co mi udělá pouzdra do kol - (takže nakonec zvítězila bronzová pouzdra) a nejspíš ho přemluvím i na výrobu kanonu - tak na jaře v Lešanech nebo ve Smržovce bude Pershing jako nový
Jo a pásy vydržely v pohodě, ani sponky jsem žádné neztratil, ale hnací kola dopadnou po dalším ježdění asi jako ta Pavlova, nebudou mít žádné zuby, zatím ale drží.