Opel Blitz
- zander
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
- Lokalita: Praha 5 Radotín
Re: Opel Blitz
[quote="pechy"]Tak trochu jsem pokročil ,není udělaná patina a na korbu přijde flak 2cm to už sem rozhodlej.
Dobrá volba , taky bych tam posadil ten flak, bude to super, ale taky bych zkusil poladit trochu ten předek, je opravdu nakoplej, jak černošský fáro
Jinak samozřejmě držím palce s dokončovačkou, jo ten flak má myslím Dominik na stránkách v kovu
http://www.rctank.de/Fullmetall-37cm-FLAG-43-in-1-16 a ten by tam seděl ja prd... na hrnci.
Tak zatím Michal
PS já jsem teď trochu odběhl, a stavíme společnými silami s kolegou Horcha 1A /4x4 RC v šestině/ a PaK 40, který bude táhnout, všechno novostavby takže se nenudíme.
Dobrá volba , taky bych tam posadil ten flak, bude to super, ale taky bych zkusil poladit trochu ten předek, je opravdu nakoplej, jak černošský fáro
Jinak samozřejmě držím palce s dokončovačkou, jo ten flak má myslím Dominik na stránkách v kovu
http://www.rctank.de/Fullmetall-37cm-FLAG-43-in-1-16 a ten by tam seděl ja prd... na hrnci.
Tak zatím Michal
PS já jsem teď trochu odběhl, a stavíme společnými silami s kolegou Horcha 1A /4x4 RC v šestině/ a PaK 40, který bude táhnout, všechno novostavby takže se nenudíme.
Naposledy upravil(a) zander dne 02 črc 2014, 22:38, celkem upraveno 1 x.
"Rytířský v boji, bdělí v míru"
Ta úprava hodně pomohla.
Přiložená fotka má jinou masku, bude asi hodně verzí Oplu.
Přiložená fotka má jinou masku, bude asi hodně verzí Oplu.
Tiger I verze HL
- Rudyn
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: ROHATEC, okres Hodonín.
Ahoj.
Trojúhelník na kabině auta se zvedal při tažení přívěsu, aby ti co jedou okolo věděli, že musí počítat s přívěsem (v té době nebyly přívěsy tak vybaveny světly a odrazkami na bocích, jak je tomu teď).
R.
Trojúhelník na kabině auta se zvedal při tažení přívěsu, aby ti co jedou okolo věděli, že musí počítat s přívěsem (v té době nebyly přívěsy tak vybaveny světly a odrazkami na bocích, jak je tomu teď).
R.
Naposledy upravil(a) Rudyn dne 03 črc 2014, 21:54, celkem upraveno 1 x.
Sportuji rekreačně ... Vrhám stín, dívám se do dálky, skáču do řeči a lezu na nervy !
- zander
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
- Lokalita: Praha 5 Radotín
No to už je jiná.
Taky jsem na to koukal, že to je dole asi špatně , ale dost silně jsi to obhajoval, tak jsem ti do toho radši nekecal, Pajakova slova mají přeci jen větší váhu.
Michal
Taky jsem na to koukal, že to je dole asi špatně , ale dost silně jsi to obhajoval, tak jsem ti do toho radši nekecal, Pajakova slova mají přeci jen větší váhu.
Michal
"Rytířský v boji, bdělí v míru"
krasna prace asi si ho budu muset taky poridit nemam cim tahnout jerab
ten trojuholnik na streche auta mal vnutri zlte sklo a aj svietil. tie rebra na pravej strane kapoty v smere jazdy su spravne,na lavej strane v smere jazdy ich blby asiatam spravil opacne. zrkadlo byvalo len na lavej strane sofera, napravo si ho montuju veteranisti dnes aby s autom mohli jazdit
Jarouši to je dost dobré přesně tyhle věci mám rád, maličkost která udělá velkou radostpechy píše: No a když už byla kabina sundaná a venku je vedro tak sem šoférovi trochu otevřel okno.
A mně jsi jí tímto udělal