II. sraz RC modelářů
Re: II. sraz RC modelářů
Tak Pánové mám auto přezuté a venku skutečně padá sníh ale je to tak na nasrání jenom to dělá bordel a mokro.
Tak žádný strach a hlavně na Smržovce jsme pod střechou
Tak žádný strach a hlavně na Smržovce jsme pod střechou
-
- PzKpfw II
- 15
- Lokalita: Březová alej 1305/4, Staré Město, 460 01 Liberec
Tak to počasí pěkně zamávalo s dopravou. Já naštěstí stihnul přezout ještě ve středu. Děti a naši vedoucí z Jablonce vůbec nebyli schopni dorazit do Liberce. Snad se počasí umoudří a bude to sjízdné. Dnes mi konečně přišel můj "mazlík" (KV-1). Tak se těším na další modely, které uvidím na Smržovce.
No jelikož nám pustily na chvilku proud tak píšu silnice sjízdné počasí stabilizované a už aby jste všichni dorazili a kdo nepřijede (Milo) tak s ním nebudu KAMARÁDIT
Myslím že to tady nevydrží je tu jen asi 40 cm sněhu a otepluje se.Tak se nemusíte Bát že by jste tu zůstali až do Jara.
Takže v Pátek to jest 23.10.2009 Pancíři Zdar
Myslím že to tady nevydrží je tu jen asi 40 cm sněhu a otepluje se.Tak se nemusíte Bát že by jste tu zůstali až do Jara.
Takže v Pátek to jest 23.10.2009 Pancíři Zdar
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Praha 9, Horní Počernice
příští víkend má být až 15°C a v týdnu 8°C , ale má být jasno a vykukovat sluníčko, ...takže si myslím, že po tomto víkendu se sněhovou nadílkou to bude super víkend!!!!!
mrst
mrst
Proud stále jde tak píšu znova : Prší prší jen se leje sníh jde pěkně do pr....le
Jak píše Vláďa bude tady Sluníčko
A už taky teplota leze nahoru už jsou 2,5 stupně proti včerejšku to byl jen jeden stupen ,tak se nebojte přiject
Jak píše Vláďa bude tady Sluníčko
A už taky teplota leze nahoru už jsou 2,5 stupně proti včerejšku to byl jen jeden stupen ,tak se nebojte přiject
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
je jasné, že 14 dní nevydrží přece pršet!!!
mrst
mrst
I Měsíc tady vydrží pršet Vláďo je vidět že sem jezdíš jen na Výkendymrst píše:je jasné, že 14 dní nevydrží přece pršet!!!
mrst
Jinak mi tady říkáme Jizerkám Nočník Evropy
No teď je to tady mokré ale stále se otepluje
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
Pavle - informuj!!!
potřebujeme "rosničku"
podle všeho tam budu až 14:00 v pátek,...takže bude noční.
potřebujeme "rosničku"
Ráno zataženo ,večer roztaženomrst píše:Pavle - informuj!!!
potřebujeme "rosničku"
Dnes bylo super počasí proti včerejšku obrat o 180 stupnů bylo krásné sluníčko a v pátek to nějak zvládnem neboj