Tiger I PetSild
Re: Tiger I PetSild
Ještě vyzkoušel místní techniku výrobu křídlových matek , dost mě dnes bastlení příslušenství zmohlo.
Tiger I verze HL
Krásná práce pane jenom to možná chtělo ty Ledky alespoň dvě vedle sebe.
Bude to mazel ten tvůj Tiger tuhle ruční práci mám moc rád
Bude to mazel ten tvůj Tiger tuhle ruční práci mám moc rád
Máš pravdu modrou smd ledku našel jednu no, musím hold doplnit.
Tiger I verze HL
Na řadu přišlo dodělání audia vyrobil jsem krabičku pro nový repráček materiál 2,5mm překližka. Tank teď vrní přes RX18 docela slušně, v budoucnu bude repro na IBU2.
Tiger I verze HL
Ako si vyrobil tie motyliky .?
Jak na výrobu křídlové matky mi poradil Pajak, měděný drát třeba 1,5mm ohnutý do tvaru U. Pak provrtá a postupně se piluje po stranách, až nakonec vznikne pidi křídlovka.
Tiger I verze HL
Po delší odmlce zase rád na Kočce něco podělal , sice stroj není ještě připraven k nástřiku, ale mám delší dobu vyhlídlou zajímavou kamufláž, kterou bych rád použil na svůj stroj. Jenže u předloh má každá barva jiný odstín a nechci risknout trefovat odstíny od boku.
Potřeboval bych pls poradit s identifikacích hlavních barev a pokud možno každou zařadit do nějakého vzorníku Tamiya, Revell nebo Humbrol.
Nedávno jsem na rc letadlo poprvé zkoušel stříkat vodou ředitelnou barvou Agama a byl jsem z toho naprosto nešťastný, nemám hold žádnou praxi s Akryl barvami před 20 lety tahle technologie nebyla . Jakému výrobci a technologie barev dáváte dnes přednost syntetice nebo akrylu?
Všem moc velké díky za rady.
Potřeboval bych pls poradit s identifikacích hlavních barev a pokud možno každou zařadit do nějakého vzorníku Tamiya, Revell nebo Humbrol.
Nedávno jsem na rc letadlo poprvé zkoušel stříkat vodou ředitelnou barvou Agama a byl jsem z toho naprosto nešťastný, nemám hold žádnou praxi s Akryl barvami před 20 lety tahle technologie nebyla . Jakému výrobci a technologie barev dáváte dnes přednost syntetice nebo akrylu?
Všem moc velké díky za rady.
Tiger I verze HL
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 11
- Lokalita: Krásná u Aše
Zdar, já používám akrylovky od Tamiye jednoduchá práce a rychle schnou. Koukni na tyto jsou od AK a kdo je používa tak si je pochvaluje http://www.modelartikl.cz/produkt/8786- ... tegorie=35