úpravy fóra
Re: úpravy fóra
Mohl bys to prosím upřesnit? Díky. V.baca píše:Změna celkem dobrá,ale barevné značení nových zpráv nic moc.
Mysleli jsme to dobře, ale dopadlo to jako vždycky
Původní fórum mělo takovou neduhu, pokud někdo pozměnil text ve svém starším příspěvku nikde se neukázalo upozornění že došlo k úpravě. Funguje to nyní korektně?
Tiger I verze HL
Modro -modré pozadí ok,ale tenký červený kroužek jako nový příspěvek je málo výrazný,,,,ale jinaksourekv píše:Mohl bys to prosím upřesnit? Díky. V.baca píše:Změna celkem dobrá,ale barevné značení nových zpráv nic moc.
V nastaveni si zmen sablonu napr na proFormell, pak budes mit jiny vzhled.baca píše:Modro -modré pozadí ok,ale tenký červený kroužek jako nový příspěvek je málo výrazný,,,,ale jinaksourekv píše:Mohl bys to prosím upřesnit? Díky. V.baca píše:Změna celkem dobrá,ale barevné značení nových zpráv nic moc.
Jinak uprava webu Vlado super
baca píše:Modro -modré pozadí ok,ale tenký červený kroužek jako nový příspěvek je málo výrazný,,,,ale jinaksourekv píše:Mohl bys to prosím upřesnit? Díky. V.baca píše:Změna celkem dobrá,ale barevné značení nových zpráv nic moc.
Na to bych doporučil vzhled fóra Artodia: Elegance, nové příspěvky jsou tam zvýrazněny.
Diky! V.sakulajda píše: Jinak uprava webu Vlado super
Oky,doky díkec za radu.
Tohle nebyl neduh, ale vlastnost. Dodělal jsem to. Uvidíme jak se to osvědčí. V.petsild píše:Původní fórum mělo takovou neduhu, pokud někdo pozměnil text ve svém starším příspěvku nikde se neukázalo upozornění že došlo k úpravě. Funguje to nyní korektně?
Naposledy upravil(a) sourekv dne 23 úno 2014, 22:17, celkem upraveno 1 x.
Zdar.
Forům je přes vyhledávač na seznamu v erroru, snad je to jen dočasně.
Předchozí vzhled byl poutavější,jen můj názor.(neřešit)
Každopádně velké díky těm kdo se tu o to stará.
Zdarec
Forům je přes vyhledávač na seznamu v erroru, snad je to jen dočasně.
Předchozí vzhled byl poutavější,jen můj názor.(neřešit)
Každopádně velké díky těm kdo se tu o to stará.
Zdarec
Pokud tanky uspějí, vítězství je na dosah. Guderian
- Milan
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Cvrčovice,Brno-venkov
Také jsem měl tento problém. Po odmazání části odkazu co je za hlavním odkazem mi to normálně funguje.