Panther G Vyškovice 1945
Re: Panther G Vyškovice 1945
Pokračuješ perfektně funkční poklopy jsou šik. Na začátku zmiňuješ, že máš i mutanta od kterého si potřebuješ odpočinout. Mohl bys pls provést fotky šásek na porovnání obou strojů děkuji.
Tiger I verze HL
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 11
- Lokalita: Krásná u Aše
tak tady jsou
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 11
Tak u tigropanthera jsem podvorek zatím neřešil nj málo financí
Málem jsem toho mutanta, jako naprostý zelenáč pořídil místo Tigera. Ten sice od HL bez úprav taky nesedí, ale není to tak hrozný jak Panther. Takhle je ten rozdíl dost markantní hlavně centr věže je úplně jinde a proporce taky.
Dík za možnost modely porovnat.
Tiger I verze HL
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 11
No tak jsme se do toho trochu zamotali
a ve hře je tedy i poklop na zadním čele věže
Empi píše:Pěkný, věřím, že se nezastavíš ani před těma bednama , ale taky nevím, které myslíš
hranicak11 píše:Na zadní straně na krajích http://www.toadmanstankpictures.com/panther_246.jpg
a ve hře je tedy i poklop na zadním čele věže
- zander
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
- Lokalita: Praha 5 Radotín
Jenže to se porovnává nesrovnatelné, protože ten mutant není na obrázku už tak jak ho koupíš, ale po hodně velkých upravách a řezání, aby se podobal verzi A , předtím vypadal naprosto hrozně, s tím souhlasím, ale tady už je na něm odvedena spousta práce, takže to srovnání není už odpovídající, vím o čem mluvím, protože jsem celou upravu Tigropanthera na Ačko absolvoval.petsild píše:Málem jsem toho mutanta, jako naprostý zelenáč pořídil místo Tigera. Ten sice od HL bez úprav taky nesedí, ale není to tak hrozný jak Panther. Takhle je ten rozdíl dost markantní hlavně centr věže je úplně jinde a proporce taky.
Michal
"Rytířský v boji, bdělí v míru"
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 11
Tak nechme tigropanthera spát, naštěstí už se dnes dá koupit panther který vypadá tak jak má
Naposledy upravil(a) hranicak11 dne 16 úno 2014, 18:03, celkem upraveno 1 x.
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 11
- zander
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
- Lokalita: Praha 5 Radotín
To ano, ale ne ve verzi A , každej má Géčko a jen frajeři co do toho uměj říznout mají Ačko..................hranicak11 píše:Tak nechme tigropanthera spát, naštěstí už se dnes dá koupit panther který vypadá tak jak má
Michal
"Rytířský v boji, bdělí v míru"