něco o něm
- Barraka
- Zakladatel
- 15
- Lokalita: Chrást u Poříčan (nedaleko Českého brodu)
něco o něm
----------------------------------------------------------------------------
Můj tank : Tiger I - časná verze - (101/501 Batalion "LAH")
Můj tank : Tiger I - časná verze - (101/501 Batalion "LAH")
- Milan
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Cvrčovice,Brno-venkov
Re: něco o něm
Tohle jsou první snímky modelu 1:16 od Matorro.Do 14-ti dní má být v republice.
,a za kolik by ten Sherman měl být.Podle fotografie to je M4A1 76mm.
Já se právě rozmýšlím jestli Tigra nebo Shermane ale nemužu najít Airsoft shermana jedině s tím leiserem červeným ja bych radši Airsoft , ale když neseženu pujdu do Tigra.
Tak kdo bude hodnej a pošle odkaz s Shermanem 1:16 Airsoft budu rád mám rád tanky z druhý války
zdar a sílu do dalších vychytávek přeje stAkr
Tak kdo bude hodnej a pošle odkaz s Shermanem 1:16 Airsoft budu rád mám rád tanky z druhý války
zdar a sílu do dalších vychytávek přeje stAkr
Ahoj.Tak Sherman 1:16 by se měl objevit v řijnu je to na stránkách www.beami-trade.eu uvidíme jak bude vypadat.
Tak jsem na něj moc zvědavý.Šel by hned pod skalpel a následovala by konverze na M50 Super Sherman Early (s tím by už tiger měl velký potíže .Stejně tak bych moc rád překopal M 26 Perchinga na Merkavu (nejspíš III ) ale tam už se bude sochat kastle od nuly a použil by se jen podvozek a to ještě obráceně (hnací kola dopředu ) takže na toho číhám na model bazaru atp. za levný peníz. .Jinak fajn forum,tak ať se daří
- Rudyn
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: ROHATEC, okres Hodonín.
Ahoj tankisto.
Pokud chceš nepojízdného Pershinga (měřítko 1/16 od Heng - Long) koukni se na: http://www.jr-models.cz/index.php?&desktop=clanky&id=14
Je tam na prodej za 649,- Kč a má nefunkční elektroniku. Na této stránce asi jako 6 nabídka od zhora.
Pokud chceš nepojízdného Pershinga (měřítko 1/16 od Heng - Long) koukni se na: http://www.jr-models.cz/index.php?&desktop=clanky&id=14
Je tam na prodej za 649,- Kč a má nefunkční elektroniku. Na této stránce asi jako 6 nabídka od zhora.
Sportuji rekreačně ... Vrhám stín, dívám se do dálky, skáču do řeči a lezu na nervy !
Ahoj.ty děláš izraelce,paráda.Mě se líbí M4A3E2 Jumbo.což byl nejlépe panceřovaný Sherman ve druhý světový.bylo jich vyrobeno 250 a dostali se přez normandii až do německa.Ahoj TankánRottwi píše:Tak jsem na něj moc zvědavý.Šel by hned pod skalpel a následovala by konverze na M50 Super Sherman Early (s tím by už tiger měl velký potíže .Stejně tak bych moc rád překopal M 26 Perchinga na Merkavu (nejspíš III ) ale tam už se bude sochat kastle od nuly a použil by se jen podvozek a to ještě obráceně (hnací kola dopředu ) takže na toho číhám na model bazaru atp. za levný peníz. .Jinak fajn forum,tak ať se daří
Tak nějak pořát nevím co si mám o tom Shermenovi myslet je to nějaké divné ten podvozek ,věž a čelní pancíř tak nic moc.Oni ty Číňani snad vživotě neviděli Shermena
Opravte mě jestli se mýlim.