STRÁŽNICKÉ POJEŽDĚNÍ 2014.
- Rudyn
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: ROHATEC, okres Hodonín.
Re: 26. LEDEN 2014 - STRÁŽNICKÉ POJEŽDĚNÍ.
OPĚT ÚPRAVA SEZNAMU. Pokud to vše vyjde, tak nás bude "jak much" !!!
Ondro asi budeme útočit na náš republikový rekord z Brna, informuji Pelhřimov !!!
R.
Ondro asi budeme útočit na náš republikový rekord z Brna, informuji Pelhřimov !!!
R.
Naposledy upravil(a) Rudyn dne 10 led 2014, 11:35, celkem upraveno 1 x.
Sportuji rekreačně ... Vrhám stín, dívám se do dálky, skáču do řeči a lezu na nervy !
Rudyn píše:OPĚT ÚPRAVA SEZNAMU. Pokud to vše vyjde, tak nás bude jak much !!!
R.
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Praha 9, Horní Počernice
co to je republikový rekord
- Rudyn
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
Více zde: http://www.dobryden.cz/ceska-databanka-rekordu/2012-2/mrst píše:co to je republikový rekord
HLEDAT dole v databázi, je to cca. 19 článek od začátku databáze !!!
R.
Sportuji rekreačně ... Vrhám stín, dívám se do dálky, skáču do řeči a lezu na nervy !
Ahoj klucí.
Dlouho jsem se nedostal na stránky , dávám dohromady byt, ve kterém budeme bydlet s manželkou na stará kolena . Rudyne, určitě nepřijedu, finišujeme na bytě a je předemnou montáž kuchyňské linky, tak času je málo . Přeji vám hezké poježděníčko .
Čus Ivo
Dlouho jsem se nedostal na stránky , dávám dohromady byt, ve kterém budeme bydlet s manželkou na stará kolena . Rudyne, určitě nepřijedu, finišujeme na bytě a je předemnou montáž kuchyňské linky, tak času je málo . Přeji vám hezké poježděníčko .
Čus Ivo
- Rudyn
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
Ahoj klucí !
Trochu doplňujících informací ohledně neděle 26.1.2014. PŘEZŮVKY DO TĚLOCVIČNY JSOU NUTNÉ !!!
Slovácké klobásky (jsou asi nejlepší co se dají u nás koupit) jsem již zamluvil, takže o hladu nebudeme !! Placený bufet u vstupu do tělocvičny zůstane stejně jako loni.
Jara z UH si přiveze v 1/16 Panzer IV. a ISU 152.
U mne je to stále stejné, budu mít Panzer III. a M26 Pershing + další doplňky do krajiny v 1/16.
R.
Trochu doplňujících informací ohledně neděle 26.1.2014. PŘEZŮVKY DO TĚLOCVIČNY JSOU NUTNÉ !!!
Slovácké klobásky (jsou asi nejlepší co se dají u nás koupit) jsem již zamluvil, takže o hladu nebudeme !! Placený bufet u vstupu do tělocvičny zůstane stejně jako loni.
Jara z UH si přiveze v 1/16 Panzer IV. a ISU 152.
U mne je to stále stejné, budu mít Panzer III. a M26 Pershing + další doplňky do krajiny v 1/16.
R.
Takže treba povytahovat uloženky a zbrojit do boja!!!!
M41 Walker Bulldog, M26 Pershing, Tiger I, Panzer III, T34/85
- Rudyn
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
Ahoj RC tankisti !
Domluvil jsem pro akci ve Strážnici nějaké stoly (žádal jsem šest kusů), ať máme kde vystavit naše stroje, co nebudou zrovna jezdit. Bohužel mám jen jednu celtu jako ubrus. Pokud někdo máte celtu a můžete ji přivést byl bych moc rád !!!
R.
Domluvil jsem pro akci ve Strážnici nějaké stoly (žádal jsem šest kusů), ať máme kde vystavit naše stroje, co nebudou zrovna jezdit. Bohužel mám jen jednu celtu jako ubrus. Pokud někdo máte celtu a můžete ji přivést byl bych moc rád !!!
R.
- Rudyn
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
INFORMACE PRO ÚČASTNÍKY STRÁŽNICKÉHO POJEŽDĚNÍ !!!
TĚLOCVIČNA JE PRO NÁS V NEDĚLI OTEVŘENA OD 08.00 hod.
Veřejnost má přístup od 09.00 hod. do 16.00 hod.
TOŽ NA VIDĚNŮ OGAŘI A CÉRKY!!!
R.
TEPLOTA DNES RÁNO: http://www.meteotom.cz/index.php
TĚLOCVIČNA JE PRO NÁS V NEDĚLI OTEVŘENA OD 08.00 hod.
Veřejnost má přístup od 09.00 hod. do 16.00 hod.
TOŽ NA VIDĚNŮ OGAŘI A CÉRKY!!!
R.
TEPLOTA DNES RÁNO: http://www.meteotom.cz/index.php
Naposledy upravil(a) Rudyn dne 27 led 2014, 19:00, celkem upraveno 1 x.
Kluci hlavně aby vám to jezdilo držím palce a těším se na fotečky.