Sherman M4A3 75 mm
- zander
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
- Lokalita: Praha 5 Radotín
Re: Sherman M4A3 75 mm
Jakto, že všichni vědí, že Pavel dělá něco nového, vědí, kde na to koukat a já ne
To sou teda věci
Michal
To sou teda věci
Michal
"Rytířský v boji, bdělí v míru"
- zander
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
To sem viděl.Koukni na Pajakovi videa na youtube a budeš mít jasno.
Mě ale zajímá stavba víš na tu jsem zvědavej a rád jí sleduju.
Michal
Tak pro Michala který si nic nepamatuje (už je to hold taky starší ročník)a pro další příznivce mojí práce
tady pár obrázků:
tady pár obrázků:
Naposledy upravil(a) pajak7 dne 20 bře 2016, 20:08, celkem upraveno 2 x.
Jé, konečně staré fórum, hnedka se bude lépe pracovat, mrknu na ty fotky a nedá mě to a musím utíkat dělat na KV, dobré to bude Pavle, pěkně ti to jde jen co je pravda.
KDO NEZAŽIL NEPOCHOPÍ !!!
- zander
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
Nevím něják co si mám pamatovat tohle jsem nikdy neviděl to si dobře pamatuju.Tak pro Michala který si nic nepamatuje (už je to hold taky starší ročník)a pro další příznivce mojí práce
tady pár obrázků:
A pěkný to začátek.
A to video je paráda jako vždy, jo jo. Made in Pajak7 značka kvality
Jo a jinak jsem stále mladej kluk
Michal
Mišo jenom to že když jsem to tady před necelým rokem zabalil tak jsi mě volala a já ti říkal že třeba v Německu a nejen tam si takhle forum nenechají zaneřádit a že budu pokračovat tam .zander píše:Nevím něják co si mám pamatovat
A tady další fotky :
Napínací kola jsou po čínském vzoru prostě křivě a po první jízdě neupraveného modelu pásy hned hoply dolů.
napínací kola jsou napevno a nelze je napínat je to prostě plastový odlitek ,součást vany
bylo potřeba odřezat plast a nahradit 2 mm plechem a upravit napínací rameno.
Napínák na svém místě
Naposledy upravil(a) pajak7 dne 20 bře 2016, 20:16, celkem upraveno 2 x.
Ahoj pane mistr,moc pěkně dílko těším se na pokračování moc a moc
Ahoj Vašku jsem rád že se ti to zamlouvá a nejen tobě a tady pokračování na pojezdech tam sice nabylo moc co k předělávání ale zase to bylo něco jiného než jindy.
Jako vždy u číňana ve standardu bylo kola bez pouzder či ložisek a osy byli taky z plastu.
Na prvním obrázku je už kolo s pouzdrem a vedle stojí osička která je dutá aby se dal skrz protáhnout šroub
Druhý obrázek je kolo s osičkou zastrčenou v pouzdru a skrz původní samořezný šroub který jsem nakonec nahradil šroubem M3
A tady už sestava složená.
Jako vždy u číňana ve standardu bylo kola bez pouzder či ložisek a osy byli taky z plastu.
Na prvním obrázku je už kolo s pouzdrem a vedle stojí osička která je dutá aby se dal skrz protáhnout šroub
Druhý obrázek je kolo s osičkou zastrčenou v pouzdru a skrz původní samořezný šroub který jsem nakonec nahradil šroubem M3
A tady už sestava složená.
Naposledy upravil(a) pajak7 dne 20 bře 2016, 20:19, celkem upraveno 2 x.
Pavle ty si normálně založ živnost na tuning rc tanků a asiatam může jít do ...
No teda kemo,opět excelentní prácička,pastva pro oči.