PF 2014
Re: PF 2014
Veselé vánoce všem tady z fóra,přeje Petr.
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Praha 9, Horní Počernice
Krásné prožití vánočních svátků, mnoho dárečků a hodně pohody.
P.S. nepřejezte se
přeje Vláďa
P.S. nepřejezte se
přeje Vláďa
Šťastné a veselé svátky plné pohody a žádné technické závady v novém roce.
Tiger I verze HL
- Milan
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Cvrčovice,Brno-venkov
Hodně štěstí ,zdraví a spokojenosti v osobní i modelářském životě přeje všem vespolek Milan s rodinou.
Ať to všem dobře jezdí i v novém roce a pod stromeček dostatek modelářského plastu a kovu.
Ať to všem dobře jezdí i v novém roce a pod stromeček dostatek modelářského plastu a kovu.
Vše nejlepší v novém roce, mnoho zdraví a modelářských úspěchů a toto fórum bez Balcina všem přeje Ody.
- Jarin
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
- Lokalita: Kobylisy Prag 8
má pravdu předsedaOdy píše:Vše nejlepší v novém roce, mnoho zdraví a modelářských úspěchů a toto fórum bez Balcina všem přeje Ody.
Kingtiger Sd.kfz. 182
Šťastné pohodové vánoce a hlavně hodně modelářských uspěchů v roce 2014
přeje všem Vašek
přeje všem Vašek
Ahoj všem.
Sice pozdě, ale přece i já se svou rodinou Vám všem přeji hezké svátky, do nového roku hlavně to zravíčko, štěstíčo a ať Vám to modeluje a jezdí co nejlépe .
Čus Ivo
Sice pozdě, ale přece i já se svou rodinou Vám všem přeji hezké svátky, do nového roku hlavně to zravíčko, štěstíčo a ať Vám to modeluje a jezdí co nejlépe .
Čus Ivo
I já se připojuji s přáním krásného prožití svátků vánočních a v roce 2014 vše nejlepší a mnoho modelářských úspěchů.
Rovněž se připojuji s přáním krásných zážitků, úspěchů a hlavně zdraví v Novém roce 2014
Olda
Olda