kovové pásy Tiger 1
Re: kovové pásy Tiger 1
Ještě se zeptám,abych nic nepodělal.Mám tank http://www.mojerc.cz/virtuemart/rc-tank ... -4ghz.html s kovovou vanou.Bohužel návod německy a pár slintu v češtině.Podle obrázku povolím pás,povolením šroubku ze spodu vany?Není tam ještě nějaké jištění třeba kontramatkou
A to ty pásy se mají prohnout vlasní vahou?Nebo se mají zkusit lehce prstem přitlačit?
- Jarin
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
- Lokalita: Kobylisy Prag 8
Vlastní vahou nic nikam netlač samozřejmě kovové se prověsí líp ale ani s plastovkama nebudeš mít problém..
Kingtiger Sd.kfz. 182
Zkoušel jsem šrouby povolit a pásy nic,Jsou pořád stejně.Měl jsem strach,aby nevypadly,tak jsem toho nechal.Když se mrknete na http://www.mojerc.cz/virtuemart/rc-tank ... -4ghz.html a na 8 obrázek tak to má v tanku stejně.Neměla by ta matička na tom šroubku byt nějak jinak?A ne až na hoře a uplně volně?Ze spodu na vaně jsou plastové malé šroubky.Ale podle obrázku by se těmy plast.šrouby měly pásy štelovat.Nechal jsem si text k obráku přeložit a píšou tam,utahováním nahoru,povolováním dolu.Jsem z toho jelen
- Jarin
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
Tak rozhodně nebudou ty šroubky plastové a na tvých obrázcích koukni na ten co ukazuje vanu zespoda a jsou to ty poslední šroubky na vaně vpravo vidíš kousek krytu výuku.. musí to makat tyto vany mám 3 a všude v poho
Kingtiger Sd.kfz. 182
Děkuji všem za pomoc a radu.Problém vyřešen.
- Jarin
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
Tak to je dobře a až pokročíš v úpravách dej sem obrázky...
Kingtiger Sd.kfz. 182
Dám jen mi musí tank dát.Mám ho dostat až pod stromeček.Tak se v něm lehce doubu když nikdo není doma. .A hlavně sbírám informace.