Nemám sice představu kolik je v té vaně místa, ale nestálo by za pokus vzít asi 5mm tlustý pásek (nevím jak vysoký) z mědi, bronzu, mosazi, vyvrtat a vystružit v něm otvory na kliky a na kant ho přiheftnout k bokům vany tak, aby se to shodovalo s umístěním původních otvorů? Ta těch ušetřených 1770 korun to stojí ne?balcin píše:Ríšo,už jsem koupil vanu novou a s jakýsima jinýma napínákama,než mám ted v tigrovi..Vypadá to o nějaký ten stupínek lepší,že by to mohlo i něco vydržet.Napínáky pruží každý zvlášt a jsou propojeny trubičkou a oskou,tak, jak to má udělaný i Milan na tigrovi,tak to snad, už budou ty napínací kola víc držet a nebudou se při mé jízdě a zatáčení,tlačit a vyklánět, směrem k vaně a dudou držet přímý směr...No a pojezdový kola,to je kapitola sama pro sebe..Chtěli jsme to s Milanem vyfutrovat bronzovýma,nebo mosaznýma futrama a já se na to díval a zjistil jsem,že to nepůjde..Málo místa a velice složité,by to bylo a tak budu jezdit,až se to zase pokaká a vyšlahá a potom opět koupím za 1770kč novou vanu a tak pořád dokola,až do smrti mé a nebo tanka...Teď záleží na tom,kdo bude první..
Kovová napínací kola Tiger I
- spitfiremk1
- PzKpfw IV
- 13
- Lokalita: Bochoř Bezručova 287 750 00 okres Přerov
Re: Kovová napínací kola Tiger I
nejde li o život, jde o hov .......
- spitfiremk1
- PzKpfw IV
- 13
Tak až tu vanu ojezdíš, tak se s tou novou stav, přesvědčím tě, že to není problém a tu starou za symbolickou stovku koupím a upravím si ji sám...
- spitfiremk1
- PzKpfw IV
- 13
balcin píše: Ríšo,tu starou vanu,už má zamluvenou mistr v elektronice, náš Kulda..Tak nedostaneš nic... A novou vanu ti ukazovat nebudu,ještě mě ji pokazíš,rozebereš a s čím pak budu jezdit??.. ..A já jezdit musím,já nemůžu stát!!!!!
Tak si lehni....!