PŘEDĚLÁVKA
- Milan
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Cvrčovice,Brno-venkov
PŘEDĚLÁVKA
Posílám pár fotek KT od HL.Předělal jsem na něm anténu na správné místo a otevřel zadní poklop.Ořezané jsou blatníky.Ještě se to musí trošku doladit.
- Milan
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
Re: PŘEDĚLÁVKA
Pokračoval jsem v úpravách KT.Nejvíce mi vadily hodně volné pásy,tak jsem musel přistoupit k výrobě napínáků.
Po tomto zákroku jsem se pustil do dodělání patiny.
Myslím si že takto postavený napínák lze klidně použít i do jiných tanků.Materiál je běžně dostupný.
Proti protáčení napínáku jsem jej uvnitř tanku zaaretoval kostkou se dvěma červíky.
Pancíři Zdar
Pane MISTŘE BRAVO Milo z čeho je síť na kanonu a barva pású je taky super jak si ji docílil.
Pane MISTŘE BRAVO Milo z čeho je síť na kanonu a barva pású je taky super jak si ji docílil.
- Milan
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
Zdar borče.Síť na kanonu je normální řídký obvaz obarvený akrylovými barvičkami.Dostanou se v papírnictvích.Barva pásů je Agama na pásy .Má číslo 47 Me.Dá se do ní přidat trochu cihlově červené.
Ten obvaz jsem si myslel ale nechtěl jsem rozdělávat novou lekarničku a tu barvu koupim .
Tak Pancíři Zdar A ať se daří
Tak Pancíři Zdar A ať se daří
- Milan
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
Borci,zdá se mi,že motory a převodovky u KT Matorro jsou slabé.Měnil někdo z Vás motory nebo převodovky ???? poraďte nebo budu muset zase sám experimentovat ????
Vyfoť a upni zde ať vidíme jak vypadají ty převodovky.Milan píše:Borci,zdá se mi,že motory a převodovky u KT Matorro jsou slabé.Měnil někdo z Vás motory nebo převodovky ???? poraďte nebo budu muset zase sám experimentovat ????
Pak mužeme alespoň částečně poradit
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Praha 9, Horní Počernice
Milane, už jsi udělal něco s těmi motory nebo jak jsi to vyřešil?
- Milan
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
Zatím to jezdí,takže jsem s tím nic nedělal.
Včera mi přišel Tiger II a dnes rano jsem ho byl projet venku a ty motory se mi zdají fakt slabé oproti třeba Tigrovi či Pantherovi od Heng Long. I když je pravda, že v originale ten motor byl taky na poměry tohoto stroje slaby ale určitě neměl problemy se zatačením v terénu Neviš jakyma silnějšima motorama by se to dalo vyřešit??? Už jsi něco zkoušel???Milan píše:Zatím to jezdí,takže jsem s tím nic nedělal.
Zatim ještě nemam čas se v tom hrabat, protože zrovna předělavam podvozek u Tigera I a chci ho dat co nejdřiv do kupy, protože aktualně nejezdi vubec ale co nejdřiv bych se na něj chtěl vrhnout, aby v tom terenu to kapku lip litalo