objednávka z Asiatam
Re: objednávka z Asiatam
nikdo se neozval, tudíž předpokládám že adresy jsou OK
jak dojedu z práce dom, balíky odesílám
jak dojedu z práce dom, balíky odesílám
Právě se vracím z Pošty
Balíky jsou na cesťe k Vám
Znáte to - dnes podáte a za 3 dny se uvidí
dejte mi prosím vědět PMkem, nebo emailem, nebo jinak, jestli balík došel OK / doufám, že sem nabalil to správné zboží těm správným lidem.
Balíky jsou na cesťe k Vám
Znáte to - dnes podáte a za 3 dny se uvidí
dejte mi prosím vědět PMkem, nebo emailem, nebo jinak, jestli balík došel OK / doufám, že sem nabalil to správné zboží těm správným lidem.
-
- PzKpfw IV
- 15
- Lokalita: Bavorov
No tak to by možná šlo ale ten pohyb toho modelu by se mi asi teda moc nelíbilpajak7 píše:Michale mám pro tebe super nápad :uřízni 2 m šnůry přivaž jeden konec k tanku a tahej za ten druhý konec co není přivázaný a uvidíš že tank se bude hýbat.long.michael píše:No jo tak to to dorazí buchví za jak dlouho no a mě nejezdí tanky porřebuju ty jednotky aby to spoň jezdilo
Ne teď vážně ,já bych už taky rád montoval nové převodovky ale co se dá dělat když Helmuti slaví
Vyzvednuto na Poště ,Doplacen rozdíl ceny ,A samozřejmě namontováno a není co dodat ty převodovky 3:1 jsou super ,nejsou tak hlučné jako ty odlévane a zabírají méně místa na výšku.
Sice tank zpomalyli ale já se rozhodl že na Brněnský nebo Mostecký okruh s Tankem nepojedu.
Velké Díííky tobe Kuldo.
Sice tank zpomalyli ale já se rozhodl že na Brněnský nebo Mostecký okruh s Tankem nepojedu.
Velké Díííky tobe Kuldo.
jsem rád že jsi spokojen a díky za infopajak7 píše:Vyzvednuto na Poště ,Doplacen rozdíl ceny ,A samozřejmě namontováno a není co dodat ty převodovky 3:1 jsou super ,nejsou tak hlučné jako ty odlévane a zabírají méně místa na výšku.
sice tank zpomalyli ale já se rozhodl že na Brněnský nebo Mostecký okruh s Tankem nepojedu.
EHM, EHM, já taky a asi pujdu do toho ELMODU .kupca píše:Kdyby jste nekdo zas delal hromadnou objednavku z asiatamu nebo rctank.de dejte vedet, tez by se pridal.
No já bych s kámošel bral převodovky 3:1 na Tigra
Zdravím Všechny, chtěl bych se zeptat, protože neumím vůbec německy jestli ta cena přvodovek 3:1 na asiatam je za pár (L+P) a nebo jen za jednu. Předem dík za odpověď.
http://www.asiatam.de/product_info.php? ... 1ae39ba71f
http://www.asiatam.de/product_info.php? ... 1ae39ba71f
- Milan
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Cvrčovice,Brno-venkov
Cena je za pár L+P strana.A tyto převodovky již mají poslední(poháněcí) hřídel uloženou ne ve futrech ale v ložiscích.