Tiger 1
Re: Tiger 1
No prave to, ze ta moja rx-18 mala chladenie a isiel som na nu pomaly. no a posla aj tak. Takze ked si zratam sumu za sadu rx-18 2,4 GHz (coz by som hned prerabal cez poistku) tak to si dolozim radsej na elmod. Momentalne chcem zostat pri jenom tanku. Nemam ani miesto a ani moc casu. A ked kupim elmod pojdem Balcinovi a on mi to vsetko naprogramuje zapoji a nachysta.
Presne takto specialne to chcem mat zapojene. ked to budem zapajat ja tak z toho bude vrtulnik.
- zander
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
- Lokalita: Praha 5 Radotín
Tak dej vědět , a příští týden ho můžem objednat.pechy píše:do toho modulu je v něm spousta věcí a oproti "slavnému" el-modu za pakatel.
Michal
"Rytířský v boji, bdělí v míru"
Nemáte někdo manuál (*.pdf) k tomuto modulu tj. IBU2?pechy píše:do toho modulu je v něm spousta věcí a oproti "slavnému" el-modu za pakatel.
Já jsem ho zatím nikde nenalezl.
- zander
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
- Lokalita: Praha 5 Radotín
Ody píše:Nemáte někdo manuál (*.pdf) k tomuto modulu tj. IBU2?pechy píše:do toho modulu je v něm spousta věcí a oproti "slavnému" el-modu za pakatel.
Já jsem ho zatím nikde nenalezl.
Tady ho máš
http://images.rcuniverse.com/forum/upfi ... y75592.pdf
měj se
Michal
PS je to sice jenom typ I ale pro orientaci by to mělo stačit.
"Rytířský v boji, bdělí v míru"
IBU2 by měla být plnohodnotná elektronika včetně zvuku s možností modifikace zvuků na SD kartě. Finančně někde mezi CLARKem a El-modem. Funkčně zde na fóru teprve čeká na otestování.Vojtiš píše:Ahoj kluci, když se zeptám, co je IBU? zvukáč? dík Vojtiš.
No je to lákavé za tu cenu, ale ještě počkám co to umí a pak??
KDO NEZAŽIL NEPOCHOPÍ !!!