Ten spray bych si chtěl pořídit taky - už mě nebaví to patlat vazelínou, která tak pěkně zadělá vnitřek korby. Máš nějakou osvědčenou značku pro naše účely?
Jinak ještě k tématu - myslím, že mrst zde někde uváděl, že má tamiyáckého Tigera asi deset let, jezdí v písku a je akorát větší vůle na zadních kolech. Záleží asi kolik se toho za těch 10 let s tím najezdilo.
Jinak, jak píšeš o KV-1, že je to držák - tam nemám obavy z opotřebení kol, ale spíše z opotřebení těch torzních tyčí - nám docela obavu aby časem nesedělo moc "na zadku". Na to byl asi nejlepší to odprušení skrutnejma pružinama, ale myslím, že dát za "pérování" 100 euro, je drsný.
Životnost pohybového aparátu
Re: Životnost pohybového aparátu
Balcinův TIGER nezmar na tankodromu v Lověšicích :
KDO NEZAŽIL NEPOCHOPÍ !!!
- zander
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
- Lokalita: Praha 5 Radotín
Hezkej tankodrom
palec nahoru
Podle budky soudě tam máš na kótě 11 i stíhací ptáky
Michal
palec nahoru
Podle budky soudě tam máš na kótě 11 i stíhací ptáky
Michal
"Rytířský v boji, bdělí v míru"
Moc pěkný
Tiše ti závidím , do budoucna uvažuji na chatě, že bych něco malého také vybudoval, ale to je hudba budoucnosti. Každopádně tě potom i s Milanem požádám o radu. Opravdu super.
Čus Ivo
Tiše ti závidím , do budoucna uvažuji na chatě, že bych něco malého také vybudoval, ale to je hudba budoucnosti. Každopádně tě potom i s Milanem požádám o radu. Opravdu super.
Čus Ivo
- zander
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
- Lokalita: Praha 5 Radotín
Mooc zajímavý krmení, pro ptáčky i škoda
Tak to se nedívím, že je u tebe Vojta pořád.
Michal
Tak to se nedívím, že je u tebe Vojta pořád.
Michal
"Rytířský v boji, bdělí v míru"
- spitfiremk1
- PzKpfw IV
- 13
- Lokalita: Bochoř Bezručova 287 750 00 okres Přerov
Hlavně,aby to nelákalo jiné "ptáčky" než máme tady na myslibalcin píše:Míšo,musí tam ty stíhací ptáčky nějak nalákat..Když je půjde krmit v teplákách,tak tam nikdo nepřiletí...Jen mě doma krmí v teplákách a mikině... Vojtovi je u mě dobře..Je opečován ze všech stran..Já mu poskytnu tankodrom a Ivča slivovicu a kafíčko..Má u nás nádherné bojové podmínky k prohánění svého Tigra a KVčka..
nejde li o život, jde o hov .......