Pz.IV F2 by Ody
Pz.IV F2 by Ody
Zdravím kolegové,
po delší době jsem dokončil další stroj, konkrétně Pz.IV F2 z 204 regimentu 22 tankové divize z července 1942 (operace "Fall Blau").
Korba je původní, plastová, vyztužená duralem v horní části, použity jsou "nízké" převodovky, hnací kola v ložiscích, všechna kola a pásy jsou v kovu. Elektronika je CLARK TK22 pro Pz.IV, na zákluz jsem poprvé použil servo. Označení je nastříkané přes masky.
Video:
po delší době jsem dokončil další stroj, konkrétně Pz.IV F2 z 204 regimentu 22 tankové divize z července 1942 (operace "Fall Blau").
Korba je původní, plastová, vyztužená duralem v horní části, použity jsou "nízké" převodovky, hnací kola v ložiscích, všechna kola a pásy jsou v kovu. Elektronika je CLARK TK22 pro Pz.IV, na zákluz jsem poprvé použil servo. Označení je nastříkané přes masky.
Video:
Naposledy upravil(a) Ody dne 11 zář 2019, 17:52, celkem upraveno 5 x.
- zander
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
- Lokalita: Praha 5 Radotín
Re: Pz.IV F2 by Ody
Tento tank/tažný kůň německých tankových vojsk/ je zde v poslední době prezentován velmi málo.
A v takto pěkné kamufláži, vůbec.
Jen bych ho ještě trochu jemně zapášil./pouze můj názor/
Jinak za mě, paráda , jednoznačně známka 1.
Líbí se mi.
Ještě by to chtělo sem hodit video s pohybem a zvuky.
Michal
PS jako bych ty masky odněkud znal
A v takto pěkné kamufláži, vůbec.
Jen bych ho ještě trochu jemně zapášil./pouze můj názor/
Jinak za mě, paráda , jednoznačně známka 1.
Líbí se mi.
Ještě by to chtělo sem hodit video s pohybem a zvuky.
Michal
PS jako bych ty masky odněkud znal
"Rytířský v boji, bdělí v míru"
Malé video s Pz.IV F2 s modulem CLARK TK22:
Naposledy upravil(a) Ody dne 24 srp 2016, 17:43, celkem upraveno 5 x.
Krásný detaily. Doufám, že se mi to taky jednou podaří takhle udělat. Jakou tam má převodovku?
Su blbej, proto se furt ptám
tank je super spraveny.jedna technicka poznamka: vpredu mas dve rezervne kolesa.mal by si z nich odvrtat stred,tu nazvem to puklicu.odmontovane koleso ma v strede dieru.
http://www.brigadyr.net/pozemni_technik ... anku/8.htm
takto to vyzera dost divne
Ahoj Ody.
Vypadá to super a jezdí taky také super
Čus Ivo
Vypadá to super a jezdí taky také super
Čus Ivo
No ... existuje spousta dobových fotek Pz.IV s náhradními koly, kde "puklice" je, takže je tam mám i já.romann píše:
tank je super spraveny.jedna technicka poznamka: vpredu mas dve rezervne kolesa.mal by si z nich odvrtat stred,tu nazvem to puklicu.odmontovane koleso ma v strede dieru.
http://www.brigadyr.net/pozemni_technik ... anku/8.htm
takto to vyzera dost divne
Naposledy upravil(a) Ody dne 16 led 2015, 12:36, celkem upraveno 1 x.
Převodovky jsou tam tyto ...zdenislav píše: Krásný detaily. Doufám, že se mi to taky jednou podaří takhle udělat. Jakou tam má převodovku?
http://www.asiatam.com/product_info.php ... tug-i.html
... pasují do Pz.III i Pz. IV.