figurky němčourů
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Praha 9, Horní Počernice
Re: figurky němčourů
podívej se na PAK jestli se ti nějaký nehodí
Čau kluci, dnes jsem u nás v modeláři koupil poslední figurku němčoura z 50% slevou, stála mě 150,- to jde né a tady foto:
KDO NEZAŽIL NEPOCHOPÍ !!!
- Rudyn
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: ROHATEC, okres Hodonín.
Ahoj Vojtiši.
Máš S.Z.
R.
Máš S.Z.
R.
Sportuji rekreačně ... Vrhám stín, dívám se do dálky, skáču do řeči a lezu na nervy !
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Praha 9, Horní Počernice
do Lešan beru nové figurky němci + amíci + rusáci
- Rudyn
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: ROHATEC, okres Hodonín.
Vláďo nazdar.
Předběžně mám zájem pro Petra V. z Hodonína figurku rusáka "pulčíka" do věže na KV 1.
R.
Předběžně mám zájem pro Petra V. z Hodonína figurku rusáka "pulčíka" do věže na KV 1.
R.
Sportuji rekreačně ... Vrhám stín, dívám se do dálky, skáču do řeči a lezu na nervy !
Ahoj prosím nebyla by fotečka, figurek,ty minulé byly super Ďěkujumrst píše:do Lešan beru nové figurky němci + amíci + rusáci
Ahoj,
jsem začínající tankista, a proto bych potřeboval poradit s posádkou pro tank Panther Ausf.G. Mělo by se jednat o velitele tanku a teď bych potřeboval poradit, od kterého výrobce by měl vojáček být pokud možno, aby byl co nejvěrohodnější. Vůbec nemám představu, jestli to jsou klasičtí plastikový, nebo spešl přímo do rc tanků. Pokud je to možné poslat přímo link.
Děkuji M
jsem začínající tankista, a proto bych potřeboval poradit s posádkou pro tank Panther Ausf.G. Mělo by se jednat o velitele tanku a teď bych potřeboval poradit, od kterého výrobce by měl vojáček být pokud možno, aby byl co nejvěrohodnější. Vůbec nemám představu, jestli to jsou klasičtí plastikový, nebo spešl přímo do rc tanků. Pokud je to možné poslat přímo link.
Děkuji M
Michal