elektronika na panzer 3
- Jarin
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
- Lokalita: Kobylisy Prag 8
Re: elektronika na panzer 3
Elektronika je jen jedna a to pro jakýkoliv tank Heng long. Jediná možnost je Elmod ale to je cenově úplně jinde. Ja mám komplet v kovu Kingtigera a používám v něm standartní elektroniku se kterou jse to koupil a vše zvládá v poho. Koukni do sekce kingtiger vlákno kingtiger Porsche
jediný co bych ti doporučil vymen převodovky za nějaký lepší
jediný co bych ti doporučil vymen převodovky za nějaký lepší
Kingtiger Sd.kfz. 182
1 Hl
2 Hl + Beier
3 regulatory
4 regulatory + beier
5 elmod
6 ibu
7 clark
8 tamiya
Variant by se naslo jeste vice, toto jsou zakladni druhy ruznych elektronik - vsechny tyto varianty jsou tu na foru popsany. Zalezi co od elektroniky cekas a kolik do ni chces investovat penez.
2 Hl + Beier
3 regulatory
4 regulatory + beier
5 elmod
6 ibu
7 clark
8 tamiya
Variant by se naslo jeste vice, toto jsou zakladni druhy ruznych elektronik - vsechny tyto varianty jsou tu na foru popsany. Zalezi co od elektroniky cekas a kolik do ni chces investovat penez.
- zander
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
- Lokalita: Praha 5 Radotín
IBU2 teď bude mít Dominiq v RCtank.desakulajda píše:1 Hl
6 ibu
Zkusím jednu sehnat na test.
Vypadá to docela zajímavě
Michal
"Rytířský v boji, bdělí v míru"
Ondro, jak to máš odstupňované? od nejhoršího po nejlepší? to znamená že elmod je na čtvrtém místě? a já měl zato že je nejlepší Vojtiš.sakulajda píše:1 Hl
2 Hl + Beier
3 regulatory
4 regulatory + beier
5 elmod
6 ibu
7 clark
8 tamiya
KDO NEZAŽIL NEPOCHOPÍ !!!
- Jarin
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
- Lokalita: Kobylisy Prag 8
IBU2 teď bude mít Dominiq v RCtank.de
Michal
A copak to je a co to umí? Nevím neznám tak se zeptám...
Michal
A copak to je a co to umí? Nevím neznám tak se zeptám...
Kingtiger Sd.kfz. 182
- zander
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
A slyšel jsi dobře je na dvě věci.filip píše:jasne ale chlapek z beami trade mi rekl ze me tam nepujde ani rx 18 mam blbej ovladac rc set jsem koupil bez zvuku a koure .prevodovky mam z beami trade 1/5 .nabizel mi komplet elektroniku toro za 2500kc tak nevim slisel jsem ze je na dve veci.
Kup si spíš kompletní elektroniku na HL, jako např tohle:
http://www.rctank.de/product_info.php?c ... cts_id=564
a tu co tam máš zahoď a budeš na tom určitě líp.
Michal
- zander
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
"kamaráde" ja objednávám tak jednou za cca měsíc, tak když si to nepořídíš dřív stačí sledovat forum.filip píše:kamarade ja ale neumim objednavat z nemecka byl bych rad kdyby mi to nekdo objednal
Michal
Já ti to objednám kdykoliv,jelikož jsi z Lužic tak to máme k sobě hodně blízko.
Nebude to žádný problém,stačí se domluvit.Čus Peťa.
Nebude to žádný problém,stačí se domluvit.Čus Peťa.
Ahoj Filipe.
Já mám starší elektroniku HL, konkrétně bych ti mohl prodat přijímač, RX 18 (úplně nová), krystaly, vysílačku (tu mám úplně novou, nebo starší), kouřák, snad i repro pokud už budu mít nové a také budu mít na prodej k této elektronice anticuk od Kuldy. Důvodem prodeje je nová EL-Mod elektronika .
Dokonce dne 29.8.2013 pojedu ke Kuldovi pro tank a pak mám namířeno do Strážnic. Kdybys měl zájem můžem se nějak domluvit.
Čus Ivo
Já mám starší elektroniku HL, konkrétně bych ti mohl prodat přijímač, RX 18 (úplně nová), krystaly, vysílačku (tu mám úplně novou, nebo starší), kouřák, snad i repro pokud už budu mít nové a také budu mít na prodej k této elektronice anticuk od Kuldy. Důvodem prodeje je nová EL-Mod elektronika .
Dokonce dne 29.8.2013 pojedu ke Kuldovi pro tank a pak mám namířeno do Strážnic. Kdybys měl zájem můžem se nějak domluvit.
Čus Ivo
Starší elerktronika mě vyhořela.Jo,já mám jenom Tigra.Objednávat si v brzké době nic nebudu,ale nenífilip píše:jo jo dik a ty nemas starsi elektroniku. az budes si neco objednavat tak dame schuzku v hodonine nebo v luzicich na luzaku a domluvime se .a ty mas jen toho tigra nebo jich mas vic
problém ti to kdykoli objednat.